Back Back Nieuws

Met één muisklik een inspirerende locatie vinden!

28 december 2009
Met trots presenteert High Profile Uitgeverij wederom een nieuw product: inspirerendelocaties.nl. Via deze website vind je in een handomdraai inspirerende locaties voor meetings, vergaderingen, heisessies, private dinners of brainstormsessies. Alles is gerubriceerd per provincie en op soort locatie (denk aan boerderijen, kastelen of paviljoens).


Jaarboek Inspirerende Locaties
Dat is nog niet alles... Vanaf begin januari is ook het eerste Jaarboek Inspirerende Locaties uit. Hierin staan de 69 meest inspirerende locaties met nuttige informatie. Bij het organiseren van kleine zakelijke bijeenkomsten tot ongeveer 30 personen is een bijzondere, unieke locatie een absolute must. Met dit jaarboek kan de opdrachtgever deze eerste stap op weg naar een succesvolle meeting sneller en gerichter zetten. 

 

En een klein tipje van de sluier: grootmeesters Piet Boon en Marcel Wolterinck vertellen wat zij onder 'inspirerend' verstaan.


Gratis exemplaar

Ben je voor jouw functie verantwoordelijk voor bijeenkomsten, vraag dan een gratis exemplaar van het Jaarboek Inspirerende Locaties aan!

 


 

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!