Met Landal GreenParks vertrouwd naar de sneeuw Met Landal GreenParks vertrouwd naar de sneeuw
Back Back Nieuws

Met Landal GreenParks vertrouwd naar de sneeuw

27 oktober 2021

Wintervakantie, we durven er weer van te dromen: eindeloze pistes, besneeuwde hellingen en een fascinerend berglandschap. Met een verblijf in luxe appartementen en chalets van Landal GreenParks, veilig en vertrouwd. En veelal direct aan de pistes. Het aanbod van Landal GreenParks bestaat uit twaalf bestemmingen in Oostenrijk, Zwitserland, Duitsland en Tsjechië.

De twaalf Landal vakantieparken met hun comfortabele vakantiewoningen en -huizen zijn ideale winterverblijfplaatsen voor families, vrienden en zakelijke groepen. Ze liggen allemaal direct in het wintersportparadijs: ski-in en ski-out.

Zorgeloos verblijf

Een wintervakantie bij Landal biedt extra zekerheid: de vertrouwde veiligheidsprotocollen van Landal GreenParks zorgen samen met de aanpassingen van de lokale hygiëneregels op de bestemmingen voor een veilig en verantwoord verblijf. Ieder land hanteert andere regels in de strijd tegen het coronavirus. Op de website www.landalskilife.nl is hiervan een overzicht gemaakt dat continue wordt bijgewerkt aan de hand van de laatste ontwikkelingen.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!