Met The High Light van Capital C gaat je event de hoogte in Met The High Light van Capital C gaat je event de hoogte in
Back Back Locaties

Met The High Light van Capital C gaat je event de hoogte in

06 februari 2023

The only way is up. Het is de manier waarmee The High Light zichzelf letterlijk in de zakelijke markt zet. Bovenop de 6e en 7e etage  van Capital C bevindt zich een exclusieve eventlocatie van de buitencategorie. The High Light bestaat uit meerdere eventruimtes verdeeld over twee etages. Het dak wordt gevormd door een gigantische glazen koepel en is ronduit indrukwekkend. Het panoramische uitzicht over het stadshart van Amsterdam maakt het helemaal af. En één ding is zeker: als je op deze magische locatie een congres, beurs, brand event, productlancering of bedrijfsfeest organiseert zijn de eerste punten bij je gasten al bij de entree in de pocket. The High Light beschikt over een eigen dakterras en dat is zeker op zwoele zomeravonden een extra plus. De uitgebreide en eigentijdse catering is bovendien een feest voor de smaakpupillen. The High Light heeft een totale capaciteit voor vierhonderd personen.

Entree

De C van Capital C staat voor creatief en dat is door het hele pand zichtbaar. Geweldige kunst en Nederlands design zijn typisch voor het imposante gebouw en ook de entree van The High Light in de nok van Capital C, gevestigd aan centraal gelegen Weesperplein 4B in Amsterdam met diverse activiteiten en hotels op loopafstand,  mag je zeker bijzonder noemen. Neem nu een deur die op het eerste gezicht de entree lijkt. Het ontwerp bestaat uit een creatieve creatie met een ode aan de diamant en refereert zo naar de geschiedenis van het gebouw. Het pand van Capital C was ten slotte ooit de plek waar gehandeld werd in deze luxe edelsteen.

Opvallende koepel

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen is een mooie term die iedere onderneming serieus dient te nemen. In The High Light komt het absoluut naar voren. Naast de glazen koepel is ook de vloer absoluut opvallend te noemen. ‘Het is een 3D-print van gebruikte bierflesjes van Bud’, vertelt Jet Broertjes. De prachtige koepel is voorzien van geïntegreerde zonnecellen die energie opwekken en de zon weren om het binnenklimaat zo comfortabel mogelijk te houden. Het groene dak fungeert als een regenwaterbuffer en verhoogt de biodiversiteit, filtert fijn stof uit de lucht en houdt CO2 vast.

Aansprekende events

The High Light van Capital C is qua locatie misschien jong, maar heeft in korte tijd al een aantal prestigieuze events mogen huisvesten. De Yong Captain Award 2022, Amsterdam Fashion Week 2022, CMO day 2022, het Nederlandse Cyber Security Debat, presentatie LEKKER 2022 & Hennessy Award en de finale van Holland Next Top Model zijn hier voorbeelden van. In 2023 wil Capital C het deze lijn graag voortzetten, waarbij nadrukkelijk gefocust wordt op (internationale) congressen.

Catering

Het met vlag en wimpel slagen van een event valt natuurlijk ook vaak samen met de catering. Bij Capital C weten ze met dit onderdeel wel raad. Het gepassioneerde team van Capital Kitchen neemt de organisatie en culinaire invulling van je evenement graag uit handen. Daarnaast werken ze met diverse externe partners zoals Famous Flavours en BAUT. Door de combinatie van jarenlange ervaring, culinaire expertise en een doenersmentaliteit bij het organiseren van onvergetelijke evenementen komen de gasten ook op dit terrein niet te kort. Het kan dan ook niet anders dat je event of congres bij Capital C letterlijk The High Light van het jaar wordt. The only way is up!

Tekst: Johan van Dien

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!