Back Back Nieuws

Met een bedrijfstentje op TENTSTOCK

20 juni 2015
Festival TENTSTOCK verwacht dit jaar een divers cultureel programma vol muziek, theater, literatuur en andere creatieve uitspattingen te kunnen presenteren op 3, 4 en 5 juli op Buitenplaats Koningsweg in Arnhem.

Durf je dit aan met de bedrijfsafdeling?
Op TENTSTOCK is afwassen een onvergetelijke ervaring, douchen een interessante uitdaging en badmintonnen de nieuwe olympische sport. Het festivalterrein hoef je niet op, want daar sta je al met je tentje. En daar kan ‘s ochtends opeens een band in staan of je krijgt voor het slapen gaan een prachtig gedicht voorgedragen. Bijzonder voor een groeps- of bedrijfsuitje. Hoe intiem wil je het hebben?

Bezoekers en groepen kunnen genieten van fijne luistermuziek, swingende bands, prikkelende voordrachten en spannende theateracts. Maar, zij kunnen ook op elk moment hun eigen podium creëren. De precieze programmering blijft, net als bij de pilot-editie, een verrassing. Bekijk hier de sfeerimpressie van vorig jaar. 

Buitenplaats Koningsweg
TENTSTOCK vindt plaats op de culturele enclave Buitenplaats Koningsweg. Een avontuurlijk en uniek stuk groen in Arnhem. Dit voormalige militaire terrein is normaal afgesloten voor publiek. Historie, cultuur en natuur komen hier heel bijzonder samen.

Foto: Jan Swienink

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!