Back Back Nieuws

Met de vlam in de pijp naar het Mega Trucks Festival

27 november 2014
Meer dan 200 vrachtwagens verzamelen zich eind 2014 weer in Brabanthallen ’s-Hertogenbosch voor het Mega Trucks Festival. De grootste indoor truckshow van de Benelux is een absolute aanrader voor het hele gezin en vindt plaats op vrijdag 26 december (Tweede Kerstdag) en zaterdag 27 december in de locatie van Libéma.

Verspreid over 20.000 vierkante meter staan tijdens het Mega Trucks Festvial de meest fraaie vrachtwagens opgesteld. De bijzondere showexemplaren trekken altijd veel aandacht, maar datzelfde kan gezegd worden over de aanwezige oldtimers maar ook over vrachtwagens voor zwaar transport, bergingsvoertuigen, Amerikaanse trucks, special paint-trucks, distributietrucks, race- en pullingtrucks en wagens waar dagelijks mee gewerkt wordt. Natuurlijk vinden er ook demonstraties plaats en zijn er nog volop andere activiteiten. Zoals bijvoorbeeld de (chauffeurs)markt, live muziek en entertainment, een gezellig terras met lekkere hapjes en drankjes en voor de kinderen een indoor-kermis en speelparadijs.
Op beide dagen is er een optreden van niemand anders dan Henk ‘met de vlam in de pijp’ Wijngaard.

De (chauffeurs)markt is ideaal voor bezoekers die op zoek zijn naar accessoires voor hun eigen truck. Maar zeer zeker ook voor hobbyisten die hun verzameling schaalmodellen willen uitbreiden en bezoekers die op zoek zijn naar iets speciaals of een (kerst)cadeautje voor de kids.

Modelbaan
Fascinerend is het om te zien hoe de mooiste vrachtwagens op schaal worden nagebouwd. Tot in de kleinste details en écht werkend. Behendig worden ze tijdens het Mega Trucks Festival over de aangelegde modelbaan gereden. De trotse bouwers lichten hun hobby graag nader toe.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!