‘Met de GenietMee HUB komen mensen letterlijk in beweging’‘Met de GenietMee HUB komen mensen letterlijk in beweging’
Back Back Locaties

‘Met de GenietMee HUB komen mensen letterlijk in beweging’

21 juni 2024

Marjolein Kellerhuis draait met haar bedrijf GenietMee al jaren mee in de eventbranche. Ze organiseert, initieert, creëert, daagt uit en zorgt ervoor dat elk event nét even anders is dan al die andere. Logisch dat ze in haar rol al heel veel eventlocaties heeft gezien. Klein, groot, zakelijk of creatief ingericht. Het bestaat allemaal. Maar de locatie die zij zo vaak in haar hoofd had voor de events die zij organiseert, die ontbrak. Dus toen zij hoorde van de plannen die Zecc Architecten heeft met de Onderdelenloods in Utrecht – iconisch, vernieuwend, creatief én duurzaam – werd ze daar gewoon meteen heel blij van. Dit wordt haar locatie: de GenietMee HUB!

Wat dan?

De GenietMee HUB is dus een uitbreiding van GenietMee, het eventmanagementbureau van Marjolein. Nu kun je denken: een nieuwe locatie, leuk maar vernieuwend? Jazeker! Dit keer wel. Marjolein: ‘De ruimte is ruim 200m2 groot en is multifunctioneel inzetbaar waardoor je je eigen unieke space creëert. De ruimte is altijd exclusief voor de klant, maar binnen deze ruimte is van alles mogelijk. Denk aan zakelijk ontmoeten, creëren, verbinden, vergaderen, borrelen, een all-in locatie. Alle hoeken zijn opnieuw en steeds weer anders in te delen. We willen dat de ruimte het startpunt is van waaruit creatieve, eigen, andere, inspirerende ontmoetingen ontstaan. En ja: dat kan dus een zakelijke training zijn, maar ook een workshop, presentatie, heisessie, kleinschalig event of een foto- of videoshoot.’ Ook goed om te weten: bij de GenietMee HUB werken ze samen met lokale leveranciers en andere partijen uit de buurt.  

Hoe dan?

Marjolein weet zeker met de GenietMee HUB een locatie neer te zetten die écht anders is én verrast. Zeker voor kleinere evenementen – tot ongeveer 25 personen – is er niet zoveel keus in duurzame locaties die multifunctioneel inzetbaar zijn, waar je verschillende ruimtes tot je beschikking hebt én die op steenworp afstand van het centrum van Utrecht liggen. Marjolein: ‘Of het daagt niet genoeg uit. Ik wil altijd iets neerzetten waardoor mensen in beweging komen. Letterlijk. En deze multiple functional ruimte beweegt letterlijk met je mee.’ Uh, hoe dan? Nou, daar wil Marjolein wel iets, maar nog niet teveel over kwijt. ‘Denk aan onderdelen binnen de ruimte waar je mee kan spelen, de ruimte anders kan indelen en waardoor steeds weer iets nieuws ontstaat. De onderdelen vormen hiermee de katalysator van de creativiteit die ontstaat. Meer kan ik er nu nog niet over zeggen.’

Onderdelenloods

De locatie is daarnaast perfect. De Onderdelenloods in Utrecht ligt naast centraal in het land en ook centraal in de stad: vlakbij het Centraal Station van Utrecht! Op de plek waar ooit werd gewerkt aan treinstellen van de Nederlandse Spoorwegen, vind je nu plan Wisselspoor. De Onderdelenloods is één van de meest karaktervolle gebouwen in het gebied, een unieke jaren ’50 loods, volledig duurzaam gerenoveerd. Marjolein: ‘Je hebt niet het gevoel dat je tussen muren zit, maar je zintuigen worden door de omgeving heerlijk geprikkeld. Je snapt dat ik mijn klanten hiervan wil laten genieten.’

Zin om meer te horen?

De voorbereidingen zijn in volle gang. En wordt getransformeerd, gemaakt en veranderd. Na de zomer ontvangt Marjolein de sleutel van de gloedjenieuwe GenietMee HUB. Eind december wil ze open. Maar omdat bij velen de nieuwsgierigheid is gewekt, kun je je nu alvast aanmelden voor updates. Marjolein: ‘Ik houd iedereen regelmatig op de hoogte van de vorderingen en daarnaast licht ik ook steeds meer tipjes van de sluier op.’ Schrijf je dus gauw in als jij ook wil weten hoe deze multifunctionele meeting- en eventruimte in centraal Utrecht eruit komt te zien.

Tekst: Frederique van de Sanden

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!