Back Back Nieuws

Merel Lindeman sales executive Palace Hotel

12 maart 2007
Merel Lindeman is de nieuwe sales executive van het vijfsterre Palace Hotel in Noordwijk. Maarten van Zeeland de nieuwe sales & banqueting executive.

Merel Lindeman heeft vorig jaar de Hogere Hotelschool in Den Haag afgerond. Daarnaast werkte ze onder meer als projectmanager op een promotiebureau. Merel: "Mijn belangstelling voor de hotellerie is er altijd geweest. Ik heb, na mijn eerste kennismaking met de gemotiveerde collega's des te meer zin gekregen om het Palace Hotel flink op de kaart te zetten."

Een maand eerder startte Maarten van Zeeland als Sales & Banqueting Executive. Maarten had een opleiding aan de Middelbare Hotelschool in Heerlen op zak toen hij naar de Hogere Hotelschool in Den Haag ging. "Na die opleiding ben ik bij een congresbureau als projectassistent gaan werken. Mijn voorliefde voor de hotellerie heeft geleid tot de overstap naar het Palace Hotel. Een prachthotel met een fijne ambiance en een zeer hoog niveau van werken. Ik heb het er prima naar mijn zin."

Director of Sales & Marketing Martijn Beekhuis van het Palace Hotel: "Bij ons staat de mens centraal. Dat is in de eerste plaats de gast, maar even belangrijk zijn onze medewerkers. De gast voelt zich pas thuis wanneer zij met plezier werken. Alleen dan kunnen wij gasten op het hoogste niveau van dienst zijn. Een ijzeren uitgangspunt is daarom dat we gemotiveerde medewerkers in huis hebben. Daarom zijn we blij met Merel en Maarten."

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.359 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.359 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!