Back Back Nieuws

Mercure Nijmegen Centre ontvangt Vierdaagse-wandelaars in vernieuwd hotel

18 juli 2012
Op tijd voor de Nijmeegse Wandelvierdaagse is de grote renovatie van Mercure hotel Nijmegen Centre voltooid. De receptie, lounge, bar en het restaurant op de begane grond zijn grondig vernieuwd en er zijn acht privilege kamers bij gekomen.

 

Vernieuwingsslag

Mercure Nijmegen Centre is het eerste Mercure hotel in Nederland waarin vorm is gegeven aan de vernieuwingsslag van de 700 Mercure hotels over de hele wereld. Dit onderstreept het streven van Mercure om in Nederland verder uit te breiden door middel van franchise.

 

Unieke Business Point M ‘cocoons’

De vernieuwde receptie is ingericht volgens de internationale Mercure-richtlijnen. Het meest opvallende hierbij is dat er geen scheiding meer is tussen de receptiebalie en het kantoor, zodat een flexibele en transparante ontvangstruimte is ontstaan. In de ontvangstruimte is er ook een vernieuwde Business Point M. Deze ruimte is ingericht met zogeheten ‘cocoons’; dit zijn kleine ruimtes die door hun ronde vorm geschikt zijn om zakelijke en privégesprekken te voeren.

 

Flexibel concept

De cocoons zijn uitgerust met moderne apparatuur waaronder een touch screen tv/computer die vanuit de tafel is te bedienen. Op de begane grond vinden de gasten verder het restaurant en de bar. De indeling is zodanig dat (ontbijt)restaurant, bar, lounge en meeting place duidelijk van elkaar zijn te onderscheiden. Met dit flexibele concept blijft er een plezierige, intieme sfeer bestaan.

 

Nieuwe privilege hotelkamers

Door op de eerste verdieping 8 nieuwe privilege kamers te maken, telt het in het centrum van Nijmegen gelegen Mercure hotel nu in totaal 112 hotelkamers. De 104 bestaande kamers werden in 2007 al compleet vernieuwd en kregen een open karakter. Tot slot is ook de fitnessruimte/sauna omgebouwd tot een moderne wellness-ruimte waarin gasten zich sportief kunnen ontspannen.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!