Back Back Nieuws

MEP handige tool voor evenementen

01 juli 2009
De programmering van evenementen en festivals wordt nogal eens last minute gewijzigd: artiesten die niet op komen dagen, optredens die uitlopen, weersomstandigheden, etc. In zo’n geval is het voor de organisatie belangrijk om haar bezoekers zo snel en efficiënt mogelijk op de hoogte te kunnen brengen.

 

Juist voor dit soort situaties komt EventsIT nu met de Mobile Event Portal (MEP): een innovatieve manier om op ieder moment up-to-date informatie te leveren aan bezoekers van evenementen. Simpel, via hun mobiele telefoon. Gewoon even surfen naar de informatie URL, die overal op het festival vermeld wordt –en zelfs via Bluetooth verzonden wordt – en je bent op de hoogte van de allerlaatste programmawijzigingen.

 

Het systeem is volgens eigen zeggen een stuk goedkoper dan vergelijkbare diensten die informatie leveren op evenementen. In Rotterdam wordt er momenteel mee gewerkt op verschillende festivals. “Voor ons levert MEP de ideale oplossing: alle bezoekers op de hoogte brengen, met slechts een paar simpele handelingen,” aldus Folkert Blaauw, project coördinator bij Rotterdam Festivals.


Tijdens het door hem gecoördineerde YOUR WORLD Summer Events, heeft Blaauw de primeur. Rotterdam Festivals is de eerste organisator in de evenementenbranche in Nederland die MEP gaat inzetten voor de communicatie richting bezoekers.


 

Voor meer informatie: www.eventsit.nl

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!