In memoriam Walter VermeerIn memoriam Walter Vermeer
Back Back Nieuws

In memoriam Walter Vermeer

09 april 2021

Met grote droefenis en verslagenheid hebben wij gisteren het tragische nieuws vernomen dat Walter Vermeer op 49-jarige leeftijd is overleden. Wij hebben Walter leren kennen als een begenadigd spreker die al jaren meedraaide in onze branche als dagvoorzitter, spreker, coach en trainer. 

Walter was een bijzondere man, een ‘recht voor zijn raap kerel’, die altijd op eigenzinnige maar fijnzinnige wijze treffend en met passie de juiste woorden wist te vinden en daarmee veel mensen wist te raken. Niet voor niets is hij de laatste jaren bij een groot publiek bekend geworden als trouwambtenaar in de tv-show Married at First Sight. Daarnaast heeft hij met zijn bedrijf veel mensen kunnen helpen met het spreken in het openbaar.

Wat veel mensen niet weten, is dat Walter op vierjarige leeftijd slachtoffer is geweest van een brand tijdens een kerstviering op school en daaraan littekens in zijn gezicht overhield. Dit heeft hem echter nooit tegengehouden in zijn dromen. Hij schreef er zelfs een kinderboek over, ‘De Jongen met het baardje’. Hij heeft zich jaren als vrijwilliger ingezet voor het Brandwondencentrum Beverwijk, waar hij jongere mensen leerde om, ondanks hun tegenslag, met vertrouwen in het leven te staan.

Elk gesprek met Walter had een soort gouden randje dat lang bleef schitteren. Wij zullen Walter blijven herinneren als een gedreven man, een man met passie, een man met een gouden randje… Wij wensen de nabestaanden van Walter veel sterkte met het verwerken van dit verlies. 

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!