Back Back Nieuws

Memorial Rallye: eerbetoon aan Rob Slotemaker

20 augustus 2009
Dertig jaar geleden, op 16 september 1979 om precies te zijn, stierf hij in het harnas: de legendarische coureur Rob Slotemaker, die dit jaar overigens ook zijn 80-ste verjaardag zou hebben gevierd. Een moment om bij stil te staan. En dat gaat op 12 september aanstaande gebeuren met een uniek evenement: de Rob Slotemaker Memorial Rallye.


Eerbetoon

In samenwerking met onder meer de Historische Auto Ren Club (HARC) en Circuit Park Zandvoort organiseert Slotemakers Anti-Slipschool een grandioos eerbetoon aan Rob Slotemaker, ooit het gezicht van Racing Team Holland en een heuse ambassadeur voor de Nederlandse autosport.

 

Originele Triumph

Tijdens de eendaagse klassiekerrallye staan ook de auto’s waarmee Rob Slotemaker talloze races en rally’s reed centraal. De organisatie heeft zich inmiddels verzekerd van deelname van één van de originele Triumphs waarmee Rob geracet heeft. Deze auto wordt speciaal voor de Memorial Rallye vanuit Groot Brittannië naar Nederland overgebracht.

 

Opbrengst voor Slachtofferhulp

De organisatoren van de Rob Slotemaker Memorial Rallye hebben zich feitelijk maar een doel gesteld: iedereen die Rob Slotemaker een warm hart toedroeg (en wellicht nog steeds –draagt!) een geweldige dag bezorgen. De opbrengst van de dag zal geheel ten goede komen aan het Fonds Slachtofferhulp.

 

Voor meer informatie en inschrijven kun je terecht op deze website.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!