Back Back Nieuws

Meetingselect lanceert beoordelingssite vergaderlocaties wereldwijd

14 september 2007

Meetingselect lanceert de eerste beoordelingssite voor vergaderlocaties wereldwijd.  Meetingplanners kunnen vanaf nu eenvoudig locaties beoordelen en recensies bekijken via Meetingselect.com.


Niet eerder bestond de mogelijkheid om wereldwijd vergaderlocaties te beoordelen en recensies via één platform te bekijken. Meetingplanners kunnen nu hun ervaringen achterlaten en een locatie waarderen. Het maakt niet uit in welk werelddeel een accommodatie is gevestigd, Meetingselect heeft een database van meer dan 40.000 locaties wereldwijd en allen zijn te beoordelen. Via ingevulde zoekcriteria komen eenvoudig de locaties en de recensies naar voren.



Judith Huisman oprichter van Meetingselect: ‘Eigenlijk is het heel bijzonder dat er niet eerder een wereldwijde beoordelingssite voor vergaderlocaties is verschenen. Regelmatig horen wij van meetingplanners dat zij graag de reacties en ervaringen peilen van ‘collega’s uit de branche’ zodat zij vervolgens duidelijke keuzes kunnen maken. Het komt vaak voor dat een meetingplanner een bijeenkomst organiseert in een plaats of op een locatie waar men zelf nog niet geweest is. Vooral in het buitenland kan het moeilijk zijn de meest geschikte locatie te vinden. Deze factoren zijn voor ons de aanleiding geweest om deze beoordelingssite te ontwikkelen.’


Deze uitbreiding op Meetingselect biedt een toegevoegde waarde voor iedereen die een bijeenkomst gaat organiseren. De geplaatste informatie kan een betere indruk geven over een locatie, de verleende service alsook de klantvriendelijkheid. Naast het achterlaten van een persoonlijk bericht, kunnen locaties beoordeeld worden op algemene indruk, vergaderervaring, hotelervaring, eten en drinken en service.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!