Back Back Nieuws

Meetingselect kandidaat Ondernemer van het Jaar

01 december 2008
Judith Huisman van Meetingselect BV, marktleider op het gebied van strategische meeting management oplossingen voor bedrijven, meetingplanners en hotels & vergaderlocaties, is door de Kamer van Koophandel geselecteerd als kandidaat voor de ‘Ondernemer van het Jaar 2008’.

Meetingselect wordt door de jury van de Kamer van Koophandel gezien als 1 van de meest innovatieve ondernemingen van 2008 in de regio. Uit meer dan 75 ondernemers uit de regio Gooi, Eem- en Flevoland, werden 10 ondernemers geselecteerd. Alle ondernemers werden beoordeeld op onder meer originaliteit, het nieuwe of vernieuwende karakter van product, dienst of proces, de bedrijfseconomische haalbaarheid en de mate waarin innovatie onderdeel van de bedrijfscultuur is.

De jury nomineerde direct drie ondernemers voor de finale van ‘Ondernemer van het Jaar’. Zes overgebleven kandidaten maken kans op deze nominatie via een wildcard. De vierde genomineerde wordt via internet door het publiek gekozen. De ondernemer met de meeste stemmen ontvangt een wildcard voor de finale.

Judith Huisman presenteerde Meetingselect op 13 november voor de jury en maakt kans op de wildcard. Tot en met 18 december kunt u een korte video van de presentatie bekijken en stemmen op Meetingselect door sterren uit te delen voor een plaats in de finale via deze website.

Tijdens de nieuwjaarsreceptie van de Kamer van Koophandel Gooi-, Eem- en Flevoland op 6 januari, vindt de verkiezing van ‘Ondernemer van het Jaar’ plaats. Dit jaar is de titel ‘Ondernemer van het Jaar’ bedoeld voor ‘De beste innovatieve onderneming’. De jury bepaalt samen met het publiek op 6 januari wie er met de Award naar huis gaat.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!