Meetingselect introduceert ‘Hybrid Venues’Meetingselect introduceert ‘Hybrid Venues’
Back Back Nieuws

Meetingselect introduceert ‘Hybrid Venues’

15 oktober 2021

Meetingselect, een platform voor het boeken van meeting locaties komt met een oplossing voor het faciliteren van online- en hybride evenementen. Onder de naam HD Venues zorgt Meetingselect ervoor dat fysieke locaties naast in-person meetings ook virtuele en hybride evenementen kunnen faciliteren, met hun eigen software. Zo waarborgt Meetingselect dat locaties altijd het eerste aanspreekpunt blijven bij het organiseren van meetings en events.

Afgelopen jaar hebben we vele nieuwe ontwikkelingen gezien op het gebied van online event software. De vraag uit de markt naar dergelijke oplossingen is nog nooit zo groot geweest. Diverse onderzoeken wijzen bovendien uit dat de vraag naar online events komende jaren sterk blijft toenemen. Met HD Venues zorgt Meetingselect ervoor dat locaties perfect voorbereid zijn op de veranderende wereld van de MICE industrie.

Samen sterker

HD Venues is ondergebracht in een non-for-profit coöperatieve vereniging. Leden hebben daarbij inspraak in de ontwikkeling van de software en de bedrijfsvoering. Er wordt gewerkt zonder commissie. Lid worden van de coöperatie is alleen mogelijk voor professionele meeting- en eventlocaties.Met het bundelen van de krachten heeft Meetingselect ervoor gezorgd dat competitieve positie zeer interessant isvoor leden van de coöperatie. 'Met HD Venues bieden we een platform voor de industrie, van de industrie', aldus Martin Bergonje, CEO van Meetingselect. 'En, om boekingen te stimuleren, krijgen de leden van de coöperatie bovendien het label ‘Hybrid venue’ binnen de bookingsoftware van Meetingselect.'

Het platform

Het platform zorgt er onder andere voor dat je, zonder investering in dure studio apparatuur en technische kennis, o.a. presentaties en workshops kan live-streamen. Compleet met interactieve tools waarmee sprekers hun presentatie kunnen overbrengen en het publiek erbij kunnen betrekken. Maar er is meer... visueel wordt de deelnemer zeer aangenaam verrast aangezien het platform een 3D ervaring biedt waarbij het karakter van de locatie gewaarborgd kan worden en ‘branding’ van de opdrachtgever ultiem tot uiting komt. HD Venues is veilig en gebruiksvriendelijk, binnen 10 minuten is een professioneel evenement ingericht.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!