Meetings en events in nieuw Inntel Hotels Amsterdam Landmark Meetings en events in nieuw Inntel Hotels Amsterdam Landmark
Back Back Nieuws

Meetings en events in nieuw Inntel Hotels Amsterdam Landmark

01 februari 2021

Op 22 april opent Inntel Hotels Amsterdam Landmark - aan de unieke locatie aan de VOC-kade in Oostenburg  - officieel haar deuren. De website is nu live en een verblijf is te boeken. Inntel Hotels Amsterdam Landmark is het achtste hotel van de hotelgroep en de tweede locatie in het centrum van Amsterdam. Het is de plek om te overnachten, lunchen & dineren in Bar & Brasserie Werkspoor en geheel tot rust te komen in Spa Steam. Ook is er ruimte om events te organiseren of te vergaderen in de 4 break-out rooms. Het industriële verleden en het huidige artistieke karakter van Oostenburg komt tot uiting in het stoere design van het hotel.

Luxe overnachten in het centrum

Het zestien verdiepingen tellende Inntel Hotels Amsterdam Landmark heeft 306 kamers met unieke uitzichten over de Dijksgracht, IJ-haven, de treinsporen en de stad Amsterdam. Alle hotels binnen de hotelgroep hebben een sterke focus op wellness.

Ontdekken, ontmoeten & opladen

Karin Geurts (directeur Inntel Hotels) vertelt met passie over het 8e hotel: ‘In onze hotels creëren we altijd een plek waar gasten een balans vinden tussen inspannen en ontspannen. Of je een zakelijke reiziger bent of een stedentrip maakt, je kunt vol energie aan een nieuwe dag beginnen. Inntel Hotels Amsterdam Landmark ligt aan de VOC-kade op het Oostenburgereiland. De straatnaam refereert naar de vroegere eigenaar van het eiland, de Verenigde Oost-Indische Compagnie. Later, vanaf 1826, was dit de plek waar Werkspoor onder meer stoommachines, stoomketels en machines voor de suikerindustrie vervaardigde. In het design van het hotel zijn vele referenties naar deze bedrijven te vinden. Een echte eyecatcher is het levensgrote gele kraanhuisje in de lobby.

Een inspirerende Meetings & Events locatie

Inntel Hotels Amsterdam Landmark is de locatie voor inspirerende (meerdaagse) Meetings & Events tot 200 personen. Industriële constructies en het zicht op de stad Amsterdam vanuit de panoramaramen maken een indrukwekkend decor voor elk congres, cocktailparty of productpresentatie. De ruimte is middels geluidsdichte flexibele wanden te verdelen in 4 break-out zalen.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!