Back Back Nieuws

MeetingReview bereikt mijlpaal: 1 miljoen paginabezoeken

27 augustus 2015
Het online platform MeetingReview viert een klein feestje. 25 augustus werd de mijlpaal van 1.000.000 paginabezoeken van meetingreview.com bereikt sinds oprichting van dit online reviewplatform. Marco Kole, een van de initiatiefnemers van MeetingReview is content met dit resultaat. ‘Er zijn veel signalen dat we met MeetingReview op de goede weg zijn. Ook dit is een belangrijk signaal, 1.000.000 is natuurlijk een getal dat tot de verbeelding spreekt’.

Reviews
Het aantal paginabezoeken is gerealiseerd sinds de oprichting eind 2013. Het online platform is actief in de vergader- en evenementenbranche. Op de site staan nu o.a. ruim 4.200 locaties die hun eigen locatiepagina gratis kunnen beheren. Marco Kole: ‘Bijna 2.000 locaties zijn actief met hun eigen pagina. Dit aantal groeit dagelijks. De reden is dat steeds meer locaties hun online reputatie(management) serieus nemen. Reviews van gasten helpen de locatie om te vertellen wie ze zijn en wat ze doen en waar ze goed in zijn.  De angst voor reviews ebt langzaam weg. Wij zijn er van overtuigd dat reviews je business opleveren. Reden om binnenkort met workshops in het land te starten met als onderwerp ‘online reputatiemanagement’.

Diensten
Naast locaties vind je ook ruim 1.000 diensten op de website: bedrijven die actief zijn in de vergader- en evenementenbranche. Ook voor deze bedrijven is het beheren van de pagina en het gebruik van de reviewmodule, inclusief banners en widgets, gratis. MeetingReview heeft nu een betaald abonnement om door te linken naar de website, een telefoonnummer te tonen of rechtstreeks een informatie-aanvraag te ontvangen.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!