Back Back Nieuws

Meetingfaciliteiten Parkhotel de Wiemsel verzameld op nieuwe vergaderetage

15 april 2016
Vergaderen in alle rust, met voldoende mogelijkheden voor ontspanning, daglicht in alle zalen, state of the art apparatuur en maximale privacy. Parkhotel de Wiemsel in het Twentse Ootmarsum heeft haar meetingfaciliteiten totaal vernieuwd. Na de heropening beschikt het hotel over een aparte vergaderetage met ruime lobby en vier multifunctionele ruimtes. Uitermate geschikt voor onder andere boardroommeetings, brainstormsessies en plenaire vergaderingen tot zestig personen. Alle zalen bieden uitzicht op het nieuw aangelegde park, de tuin of het aangrenzende dakterras; een exclusief te gebruiken buitenruimte die ’s zomers vergaderen een extra dimensie geeft. 

Vergadermogelijkheden
De nieuwe vergaderruimten van Parkhotel de Wiemsel variëren in grootte van 15 tot 79 m² en zijn geschikt voor gezelschappen tot maximaal zestig personen. De twee grootste zalen zijn voorzien van een Ultra HD Flatscreen van 84 inch waarmee presentaties extra goed tot hun recht komen. Alle meetingfaciliteiten bevinden zich op de speciale vergaderetage die per lift bereikbaar is. Afhankelijk van het gekozen arrangement verzorgt de keuken van restaurant de Wanne Twentse krentenwegge en een fruitspies in de ochtend, uitgebreide lunch en heerlijke petitfours in de namiddag. Ook een driegangendiner van de chef en meerdaagse vergaderingen met overnachting behoren tot de mogelijkheden. 
 
Gereserveerd voor meetings
Henning Claassen, eigenaar van De Wiemsel, over de nieuwe vergaderfaciliteiten: 'Wat vinden onze gasten belangrijk tijdens een meeting? Wat hebben ze nodig? En wat geeft een bijeenkomst net dat beetje extra om het tot een succes te maken? Met die vragen in ons achterhoofd zijn we aan de slag gegaan en het resultaat is ruimte die perfect is voor meetings, vergaderingen en andere evenementen. Binnen is alles tot in de puntjes verzorgd en ook de omgeving biedt tal van mogelijkheden. De Wiemsel ligt in het mooiste gedeelte van Twente met prachtige natuur, het stadje Ootmarsum en de Duitse grens vlakbij. Ideaal voor bedrijven die in zowel Nederland als Duitsland zaken doen en sowieso een uitstekende plek om goed geconcentreerd aan het werk te gaan.'

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!