Back Back Nieuws

Meerijden in een volgauto tijdens Giro d'Italia?

25 maart 2010
Op 8, 9 en 10 mei vinden de eerste drie etappes van de Giro d’Italia in Nederland plaats. All Events Group biedt tijdens deze Ronde van Italië exclusieve business arrangementen aan waarmee bedrijven hun collega’s of relaties de Giro d’Italia van zeer dichtbij kunnen laten meemaken.

Meerijden in een volgauto
Een rit in een volgauto, officiële Giro d’Italia tickets voor de VIP-area direct achter de finish en deelname aan de officiële reclamekaravaan op ongeveer 30 minuten van de koploper, behoren tot de mogelijkheden. Ook is er de mogelijkheid om exclusief mee te rijden in een volgauto van de rennersploeg. Daarnaast is All Events Group in het bezit van originele Giro d’Italia tickets voor de VIP-area, direct achter de finish. In dit unieke businessdorp beleven relaties de Ronde van Italië van zeer dichtbij.


Unieke kans

Robin Hensen, Manager All Events Group: "Normaliter is deze unieke locatie alleen toegankelijk voor de organisatie en sponsoren van de Giro d’Italia. Wij bieden bedrijven de unieke kans om hierbij, al dan niet met hun relaties, aanwezig te zijn en te genieten van alle luxe en bedrijvigheid rondom dit evenement".


Reserveren

De Giro d’Italia arrangementen die door All Events Group worden aangeboden, zijn te reserveren via alleventsgroup.nl en via 088-9000300.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!