Back Back Nieuws

Meerdere internationale awards voor WorldEvents

22 april 2009
Voor WorldEvents is dit jaar positief begonnen. Het van oorsprong Britse eventmanagement bureau won de ‘Agency of the Year’ award tijdens de uitreiking van de Eventia Internationale Awards 2009. (Eventia is de Britse equivalent voor IDEA). Het bureau kreeg de award voor haar resultaten: waaronder het openen van een vestiging in Amsterdam en de verdere uitbreiding in Europa, een toename van ruim 26 % in personeel, het winnen van meer dan tien grote internationale pitches en het realiseren van bijna € 2 miljoen winst in het derde opeenvolgende jaar.

 

Tevens werd WorldEvents uitgeroepen tot één van de beste bedrijven in de UK om voor te werken en ontving hiervoor de Sunday Times ‘Best companies to work for’ Award. Tot slot ontving WorldEvents ook nog eens een dertiende internationale award voor de kwaliteit van haar events voor verschillende opdrachtgevers gedurende het afgelopen jaar. Deze award wordt jaarlijks toegekend door een befaamde jury, bestaande uit kopstukken uit de bureauwereld en de zakelijke- en consultancy sectoren.

 

WorldEvents oprichter en Executive Chairman, Graham Keene, die namens het bureau de award in ontvangst nam, zei na afloop: “De afgelopen twaalf maanden hebben we awards gewonnen in Londen, Barcelona, Milaan en Frankfurt voor al het werk wat we voor onze klanten hebben verricht. Om op deze manier als bureau onderscheiden te worden door de branche is heel speciaal”.

 

WorldEvents won ook verschillende awards tijdens IMEX, EIBTM en IVCA Livecom.

 

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!