Back Back Nieuws

Meer zakelijke mogelijkheden door nieuwe ontwikkelingen in de Efteling

12 februari 2016
De Efteling biedt alle dagen van het jaar een sprookjesachtige beleving. Niet alleen aan gezinnen en families, maar ook aan zakelijke gasten. 'In een omgeving die tot de verbeelding spreekt, organiseren wij evenementen die verwonderen en overdonderen', aldus het Efteling Meetings & Events team. 'Daarnaast zijn events als Midsummer Festival in juni en een bezoek aan de nieuwe musical vanaf september ook zakelijk inzetbaar. Ondertussen wordt dit jaar druk gebouwd aan de grootste en duurste attractie in het park ooit: Symbolica. Vanaf de zomer van 2017 exclusief inzetbaar voor evenementen, maar ook te bezoeken als onderdeel van bijvoorbeeld een zakelijke inspiratie dag in de Efteling.'

Midsummer Festival
Op zaterdag 18 juni 2016 vindt het ‘Efteling Midsummer Festival’ plaats in de Efteling. Deze viering rondom de langste dag van het jaar biedt ook mogelijkheden voor de zakelijke gast. Bezoekers kunnen genieten van een zomers festival met live optredens, dj’s, en entertainment op een unieke locatie, namelijk midden in de Efteling. Er zijn kleine loungeterrassen waar bezoekers genieten van heerlijke hapjes en drankjes en uiteraard zijn alle attracties geopend.

Efteling sprookjesmusical De gelaarsde Kat
Vanaf dit najaar is de nieuwe sprookjesmusical De gelaarsde Kat exclusief te zien in het Efteling Theater. Het team vertelt: 'Het wordt een vrolijke musical voor de hele familie vol spel, zang en vooral dans. Een swingende musical vol kattenkwaad die ook zakelijk kan worden ingezet tijdens de speeldagen in het weekend en in vakanties. Op een later moment start de zoektocht naar bijna 1.000 katten; kinderen verkleed als kat die een eenmalige rol in een van de voorstellingen krijgen'. Ook voor bedrijven is het mogelijk de kinderen van bijvoorbeeld hun medewerkers of relaties hiervoor op te geven. Zo staan zij tijdens de exclusieve voorstelling van het bedrijfsevenement in de schijnwerpers.

Nieuwe jubileumattractie Symbolica
In de zomer van 2017 opent de Efteling de nieuwe darkride ‘Symbolica: Paleis der Fantasie’. Symbolica wordt een overdekte attractie voor de hele familie, zoals bijvoorbeeld de bekende attracties Droomvlucht, Fata Morgana en Carnaval Festival in de Efteling ook zijn. Centraal in de rit staat de wisselwerking tussen werkelijkheid, droom en fantasie. De nieuwe attractie maakt deel uit van het 65-jarig jubileum van de Efteling en komt middenin het park te staan. Symbolica wordt de grootste en duurste attractie ooit, met de bouw is circa 35 miljoen euro gemoeid.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!