Back Back Nieuws

Meer service, meer informatie met nieuwe kassa nieuwe Luxor Theater

25 augustus 2015
De vernieuwde kassa van het nieuwe Luxor Theater is officieel geopend. Wickie (Remi de Smet) en zijn moeder Ylva (Marleen van der Loo), die op dit moment met Wickie, de Musical op de planken van Luxor staan, verkochten samen de eerste theaterkaarten vanuit de nieuwe balie.

Voor de bezoekers van Luxor is dit een positieve verandering, want de kassa van het nieuwe Luxor is nu van maandag tot en met zaterdag van 9.30 uur tot 20.30 uur geopend. Met de ruimere openingstijden én de nieuwe ruimere plek, is Luxor in staat klanten en bezoekers beter te bedienen, service te verlenen en te informeren. De kassa van het nieuwe Luxor bevindt zich nu links om de hoek van de entree van het theater, in het verlengde van de Erasmusbrug, voorbij Tapasbar Terra.

Ruimere openingstijden
De kassa van het (nieuwe) Luxor is nu van maandag tot en met zaterdag van 9.30 uur tot 20.30 uur geopend. Zowel telefonisch (010 484 3333) als aan de balie kun je de hele dag terecht. De kassa van het oude Luxor is op voorstellingsdagen vanaf tweeëneenhalf uur voor aanvang geopend.

Nieuwe plek
De kassa van het nieuwe Luxor is verhuisd en bevindt zich links om de hoek van de entree van het theater, in het verlengde van de Erasmusbrug, voorbij Tapasbar Terra. Er is meer ruimte aan de balie en bezoekers kunnen bij slecht weer gemakkelijk binnen staan. Kaarten afhalen voorafgaand aan de voorstelling kan bij de kassa in de entreehal van Luxor, direct na de ingang.

Met de ruimere openingstijden én de nieuwe ruimere plek, is Luxor in staat klanten en bezoekers nog beter te bedienen, service te verlenen en te informeren. Na het vernieuwen van de website en een servicegericht kaartverkoopsysteem is dit een volgende stap in de richting van een meer klantgerichte bedrijfsvoering.

Wickie, de Musical
De grappige familievoorstelling van Wickie is nog tot en met zondag 6 september te zien in het nieuwe Luxor Theater.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!