Back Back Nieuws

Meer ruiken, proeven en voelen in de Heineken Experience

10 december 2008

Het is zover! De officiële heropening van de Heineken Experience, 'de oude brouwerij', heeft gisteren plaatsgevonden. Er zijn nu nóg meer legendarische momenten, je kunt nu nog meer ruiken, proeven en voelen.

[afbeelding niet meer beschikbaar] 
De Brouwzaal

Een ontdekkingstocht die je zelf mag ondernemen, zonder gids, gewoon in je eigen tempo. Dat is een ervaring op zich. Ook voor de pers was het een bijzondere ochtend in de Heineken Experience, met in dit geval wel een tour door het zes verdiepingen tellende Rijksmonument, begeleid door Hans Maris, manager Heineken Experience. 

"De storyline is verbeterd. De bezoeker loopt door een authentiek Nederlands bedrijf, dus we nemen hem eerst mee in de geschiedenis van de organistie. Vervolgens loopt de flow zo dat hij in de brouwzaal en de paardenstallen terechtkomt. Vanaf daar wordt de 'experience' commerciëler, dynamischer en interactiever," zo legt Maris uit.  

[afbeelding niet meer beschikbaar] 
Hans Maris

Bedrijfsuitjes
"We willen graag meer bussen deze kant op krijgen, vandaar dat we ons steeds meer profileren als een locatie voor bedrijfsuitjes," aldus Maris. Naast de activiteit in de Heineken Experience kunnen bedrijven een lunch a bière en een rondvaart boeken, zodat meer elementen aan het bedrijfsuitje toegevoegd worden.

Hospitality
Er komen veel aanvragen binnen bij de Heineken Experience voor het gebruik van haar prachtige hospitality ruimten op de vijfde en zesde verdieping. "Deze ruimten worden met name gebruikt voor interne evenementen, ook omdat we onze Heineken afnemers, zoals de vele hotels met mooie faciliteiten, niet voor de voeten willen lopen. We vermelden onze state of the art meeting facilities wel, maar zetten ze niet agressief op de markt," vertelt Maris.

[afbeelding niet meer beschikbaar] 
Foto's: B. van Baarsel

Tot slot
Iedereen heeft wel iets met Heineken. Ook de mensen die het niet lekker vinden, hebben er toch iets mee… Ze vinden het niet lekker… Daarom is een uitje naar de Heineken Experience een aanrader voor jong en oud, man en vrouw, dik en dun, bierfans en wijndrinkers, Nederlanders en toeristen… Kortom: een ervaring voor iedereen.

Kijk direct op Flickr.com voor de fotoreportage.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!