Back Back Nieuws

Meer Nederlands EBA succes: ACS audiovisual solutions nationale winnaar

05 september 2014
Vandaag is bekend geworden dat ACS audiovisual solutions is verkozen tot één van de nationale winnaars van de European Business Awards 2014/2015 in de categorie Innovatie. Samen met een geselecteerd aantal Nederlandse bedrijven gaat ACS door naar de tweede ronde in deze prestigieuze verkiezing van Europese bedrijven die zich onderscheiden op het gebied van onder andere innovatie, duurzaamheid en bedrijfsvoering. Uit Nederland is ook Snowworld genomineerd voor de EBA.

Erkenning
ACS audiovisual solutions adviseert en faciliteert opdrachtgevers in binnen- en buitenland bij de realisatie van audiovisuele presentaties voor de congres-, beurs-, vergader- en evenementenmarkt. Voor de ontwikkeling van nieuwe ICT diensten voor heeft ACS het nieuwe label Eventresult opgericht.

‘De nominatie in deze Europese wedstrijd is een grote onderscheiding en een erkenning van het innovatieve karakter van ons bedrijf’, vertelt Jessica Ylstra, Managing Director van ACS audiovisual solutions verheugd. ‘Uit ruim 24.000 Europese ondernemingen selecteerde een onafhankelijke jury een aantal Nederlandse bedrijven met de beste cases op het gebied van Innovatie, waarvan wij er één zijn. Voor ons is dat het bewijs dat wij een goede beslissing namen toen we enige jaren geleden de ontwikkeling van slimme presentatie oplossingen voor de hospitality-  en congresmarkt onderbrachten onder het label Eventresult. Wij hebben veel tijd en aandacht kunnen stoppen in de ontwikkeling van nieuwe oplossingen voor onze klanten, door deze activiteiten los te weken uit de dagelijkse hectiek die onze branche kenmerkt.’

Indrukwekkende prestatie
Adrian Tripp, Chief Executive of the European Business Awards: ‘Wij feliciteren ACS audiovisual solutions; het is een indrukwekkende prestatie om uitgekozen te worden als nationale winnaar en ik wens ACS alle geluk in de volgende fase van de competitie. De Business Awards inspireren bedrijven om zich te onderscheiden en successen te behalen en helpen om de concurrentiepositie van Europese bedrijven te verbeteren.’  

Beoordeling
Een jury bestaande uit Europese managers, wetenschappers en ondernemers zal de video’s beoordelen die de nationale winnaars moeten gaan maken om hun inzending te promoten voor de volgende ronde. Aan de besten in de diverse award categorieën zal het erelint Ruban d’Honneur worden uitgereikt. Deze bedrijven gaan dan tevens door naar de grote finale in juni 2015. Alle nationale winnaars doen daarnaast mee aan een stemming voor de publiekswinnaar. 

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!