Meer mogelijkheden voor events stadsstrand DOK AmsterdamMeer mogelijkheden voor events stadsstrand DOK Amsterdam
Back Back Nieuws

Meer mogelijkheden voor events stadsstrand DOK Amsterdam

27 januari 2020

Stadsstrand en evenementenlocatie DOK Amsterdam is onlangs verhuisd naar de andere kant van de stad. Hier zijn meer mogelijkheden voor grotere evenementen dan op de vorige locatie. Vanwege de ruime binnenzaal met professioneel licht en geluid kunnen er nu tot zo’n duizend mensen ontvangen worden. Bovendien kan het stadsstrand nu ook in de winter en bij slecht weer openblijven.

173 m2 zand

DOK Amsterdam zit nu in het oosten van Amsterdam in het voormalige pand van een Renaultgarage aan de Joan Muyskenweg. Op de parkeerplaats werd maar liefst 173 vierkante meter zand gestort, want een stadsstrand is natuurlijk niets zonder zand waar je lekker met je blote voeten in kan woelen. ‘Op onze vorige locatie wordt binnenkort gebouwd, dus we moesten er weg’, vertelt mede-eigenaar Martyn Enkelaar. ‘Deze plek is onder andere ideaal voor allerlei soorten bedrijfsevenementen.’

Aan het water

De nieuwe locatie van DOK Amsterdam is flink veranderd ten opzichte van de vorige. Zo is er een groot beamerscherm, is er uitstekend licht en geluid en misschien nog wel belangrijker dan zand: het ligt aan het water van de Duivendrechtsevaart. Ook zijn er verschillende subruimten aanwezig die bijvoorbeeld gebruikt kunnen worden als break-out ruimte. Catering voor tijdens je event of vergadering kan helemaal door DOK geregeld worden, zij werken namelijk samen met verschillende chef-koks.

Foodhal

In de wintermaanden is DOK Amsterdam van plan om in de grote zaal een foodhall te organiseren. Ook organiseren ze zelf meerdere malen per maand een festival of feest met telkens een ander thema.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!