Back Back Nieuws

Meer diversiteit, veel sprekers en innovatie tijdens EvenementContact 2015

04 februari 2015
De evenementenbranche reist 12 februari 2015 af naar Taets Art & Event Park in Zaandam voor de 7de editie van EvenementContact. Hier ontmoeten 280 toeleveranciers en 3.000 eventprofessionals elkaar in een ongedwongen setting waar alleen het ‘verhaal’ telt en niet de grootte van de stand en de poespas eromheen.

Diversiteit
De bezoeker vindt dit jaar nog meer diversiteit terug op de 7.000m2 beursvloer. Zo is er op het culinaire vlak veel te beleven. 11 mobiele keukens, 6 cateraars, Miracle Ice, champagne en de beste barista’s. Nieuw is het Expoveld, waar 8 leveranciers van beurzen op 25 m2 laten zien wat ze in huis hebben. Wie alles wil weten over de allernieuwste technische ontwikkelingen, kan naar de Tech Straat. Hier staan diverse innovatieve partijen met de nieuwste oplossingen.

Routing
De routing over de beurs is naar aanleiding van de evaluatie veranderd en sterk verbeterd. Entertainment verdeeld over alle mooi ingerichte koffiepleinen, logische indeling en meer afwisseling.

Social Media Café
Wie vragen heeft over social media kan terecht in het Social Media Café met mooi uitzicht over de beursvloer. De mannen van Nameshapers beantwoorden je vragen. Ook is High Profile Events hier aanwezig om te berichten over de beurs. Barbara van Baarsel zal van zowel bezoekers als standhouders korte interviews afnemen en deze online plaatsen. Taets Kitchen zorgt voor koffie en wat lekkers.

Kennis en inspiratie
En uiteraard wordt er in nauwe samenwerking met Master in Event Management heel veel aandacht besteed aan kennis en inspiratie. Je hebt als bezoeker de keuze uit maar liefst 17 kennissessies en workshops met de meest actuele onderwerpen uit de branche.

Netwerken
Het informele netwerken start om 18.00 uur met de grootste netwerkborrel uit de branche. Arjen en Joris raden iedereen aan om lekker te blijven hangen en wat lekkers te eten bij één van de mobiele keukens. Ga lekker met de trein dan kun je nog wat drinken ook. Brussaard verzorgt een luxe pendel van en naar Station Zaandam.

Kijk hier voor alle informatie, toegangskaarten, route en kennisprogramma. 

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!