Back Back Nieuws

Meer dan 1 miljoen euro aan travel domeinnamen onder de hamer

02 september 2015
De grootste domeinnamenveiling ooit in Nederland en België gehouden is 1 september begonnen op Domeinmatch.nl. In deze veiling staan 300 premium travel gerelateerde domeinnamen, met een geschatte waarde van tussen de EUR 1.000.000,- en EUR 2.500.000,-.

Ongekend aantal premium domeinnamen
Na maanden onderhandelen met verkopers, is er een veilinglijst tot stand gekomen met o.a. domeinnamen als Duitsland.nl, Belgie.nl, Portugal.nl, Thailand.be, Fly.nl, Kreta.nl, Suriname.be, Resort.nl en Ibiza.nl. Nog nooit stonden er in een veiling zo veel premium domeinnamen.

Opschudding
De Premium Travel Domeinnamen Veiling heeft de afgelopen maanden voor flink wat opschudding gezorgd in de travelsector. Een groot aantal travel gerelateerde bedrijven hebben zich aangemeld bij Domeinmatch.nl en hebben zich klaargemaakt om een poging te doen om één of meerdere van deze absolute topdomeinnamen te bemachtigen.

‘Het is echt fantastisch om te zien hoeveel bedrijven er geïnformeerd hebben naar deze veiling. In samenwerking met de verkopers hebben we een geweldige veiling neergezet, die we in de laatste paar dagen nog hebben kunnen aanvullen met domeinnamen als Reisverzekeringen.nl, Duitsland.nl en Belgie.nl’, aldus Portaal Manager Nick van der Leeuw van Domeinmatch.nl.

Biedingen
Bedrijven en particulieren in Nederland en België hebben tot dinsdag 8 september 16:00 de mogelijkheid om biedingen uit te brengen op deze domeinnamen, waarbij de hoogste bieder per domeinnaam de veiling wint, mits de minimum verkoopprijs wordt bereikt.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!