Meepraten met LIVE LIVE LIVE? Meepraten met LIVE LIVE LIVE?
Back Back Nieuws

Meepraten met LIVE LIVE LIVE?

18 november 2020

Waar zijn je branchegenoten mee bezig? Welke toffe concepten zijn ze op poten aan het zetten? High Profile Events kruipt in samenwerking met Dutch Standard Events en LiveCommunity achter de microfoon van LIVE LIVE LIVE, dé podcast voor de eventindustrie! Aankomende donderdag gaan we om 15:00 LIVE! De voorbereidingen - met technische ondersteuning van HD Rent - in Studio AF61 zijn inmiddels in volle gang. Meepraten? Stuur een vraag in en wij leggen hem aan onze gasten voor.

Het nieuwe eventlandschap

De eerste aflevering staat in het teken van het nieuwe eventlandschap. We spreken met Pieter Lubberts (Backbone International/Fieldlab) over de nieuwste ontwikkelingen binnen Fieldlab en ondervragen Claudia Wehmeijer (Amsterdam Convention Bureau) over hun plannen.

Kansen hybride en virtuele evenementen

In het tweede deel van de podcast gaan we in gesprek met Robert Buisman (Nomobo) en Max Pinas (Dept Agency) Zij vertellen uitgebreid hoe zij hun weg hebben gevonden in het organiseren van hybride en virtuele evenementen en nemen ons mee langs een aantal hoogtepunten.

Heb je een specifieke vraag aan een van onze gasten? Wij stellen hem graag live voor je!

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!