Back Back Nieuws

Mediashow met technische hoogstandjes

05 februari 2009
Tijdens een intern marketing-  en sales event van Stepstone, met een opvolgende awards en dinnershow, werden de laatste technische snufjes getoond, een opdracht van organisator PTB Events.

Elf schermen en een volledig vooraf geprogrammeerde en geanimeerde show zorgden voor een schitterende omgeving, waarvoor het creatieve idee, ontwerp en uitvoering  uit de koker van Nikolaas & Beets kwam.gespecialiseerd in showdesign, showcontrol en het ontwerpen van content en decors voor singlescreen, widescreen en multiscreen toepassingen.

 

De opdracht aan Wings Platinum specialist Niek van Veelen van Nikolaas & Beets kwam van Peter ten Broecke van PTB Events. Van Veelen: “Vorig jaar hebben we samengewerkt aan hetzelfde evenement en dit jaar mocht het nog spectaculairder. Wij zorgden voor de vormgeving van de presentatie middels de schermen en PTB Events zorgde voor het meubilair, entourage en bijpassend licht en geluid. Wederom een succesvolle combinatie!”

 

Voor de techneuten onder onze digitale lezers: voor de multiscreen show op de elf schermen waren twee 12000 ANSi lumen HD projectoren, drie SD projectoren, 3 Barco ScreenPro Switcher met controller, een Wings Platinum Masters en drie Wings Platinum Slaves, een cameraregieset, laptops en DVD’s ingezet.

 

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!