Back Back Nieuws

Media Indoor Beachvolleybaltoernooi succes

16 november 2007
Het Media Indoor Beachvolleybaltoernooi was begin november weer een succes. Alle bedrijven uit de evenementenbranche en uit de media (uitgevers, inkoop- mediabureaus, exploitanten, W & S bureaus, organisatiebureaus, entertainment en toeleveranciers) werden per mail en via de website uitgenodigd en geïnformeerd. Dertig teams hadden zich ingeschreven en streden voor de titel. De titelverdediger Free Time Promotion was niet van de partij.

Het Media Indoor Beachvolleybaltoernooi vindt twee maal per jaar plaats in The Sand te Amsterdam nabij het Sloterdijk station. Het toernooi startte met een gezamenlijke warming up door Petra Vennegoor van A-Way Events. Tijdens de wedstrijden was er nek- en schoudermassage van Work Massage. Vanaf 21:30 uur was er een spetterende Afterparty met onder andere: DJ Bus.

Bijna alle acht de kwartfinalisten waren bedrijven die nog niet eerder hadden meegespeeld met dit toernooi: FD Mediagroep, BOOM!, Ilse Media, Broeks Events, Sport- & Evenementencomplex Merwestein, BBK en natuurlijk TEN4. Alleen Cards Unlimited, de kampioen van de eerste editie, was een ‘oude bekende’.Nummer twee werd: BBK en nummer drie: FD Mediagroep.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!