Back Back Nieuws

MECC op stoom en klaar voor TEFAF

22 februari 2013
MECC Maastricht blijkt in staat om de goede start die dit jaar is gemaakt vast te houden met de aankondiging van een nieuwe culinaire beurs, een award winnaar, mooie klanttevredenheid resultaten, gezellige publieksbeurzen, (inter)nationale (medische) congressen en een sportieve theatershow.

Venue of the Year
Maison van den Boer is met  locatie MECC uitgeroepen tot 'Venue of the Year'. Lang navieren kan Maison van den Boer niet na het winnen van deze gewilde award, want alle zeilen worden nu bijgezet voor de komende TEFAF. Alleen al tijdens de Preview, de speciale openingsavond, zal de huiscateraar van het MECC ruim 10.000 VIP’s in de watten leggen. Dit gebeurt traditioneel met champagne (zo’n 1800 flessen) en exquise hapjes en gerechten. Het MECC en de stad Maastricht zijn helemaal klaar om de enorme stroom internationale gasten die samen zo’n 55 nationaliteiten vertegenwoordigen,  gastvrij en in stijl te ontvangen.

Klanttevredenheidsonderzoek
Het klanttevredenheidsonderzoek van Maastricht Booking Service, die de vaak tijdrovende hotelreservering en -bemiddeling  uit handen neemt van gasten van MECC en Maastricht, kende een positieve uitslag. Ruim 85% van de klanten waren tevreden tot zeer tevreden over de professionele service van Maastricht Booking Service, het aanbod en de faciliteiten van hotels in en rond Maastricht, hun gastvrijheid en de kwaliteit. De goede samenwerking tussen het MECC en de hotels in en rond Maastricht werpt zijn vruchten duidelijk af.

Foto: Standpanelen van TEFAF keurig gestapeld in afwachting van 1.800.000 nietjes voor de wandbekleding.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!