Back Back Nieuws

MCI winnaar Amsterdam International Business Award

30 mei 2015
De Amsterdam International Business Award werd dit jaar voor de derde keer uitgereikt aan een internationaal bedrijf die een belangrijke rol speelt in de internationale ontwikkeling van de hoofdstedelijke economie. In 2013 werd deze award gewonnen door TataSteel en in 2014 door Booking.com. Uit een shortlist van 10 bedrijven koos de jury voor MCI als winnaar in 2015. In aanwezigheid van 320 ondernemers werd de award uitgereikt aan Peter-Willem Burgmans, Managing Director van MCI Amsterdam.

Trendsetter
Tijdens een feestelijke gala avond in het Krasnapolsky prijst de vakjury MCI: ‘MCI is gekozen als winnaar vanwege hun uitstekende multinationale ondernemerschap. Het bedrijf investeert in innovatie en is een trendsetter in de meeting-, event-, congres- en associatie management industrie.’ MCI realiseert met 1.800 creatieve professionals in 61 steden in 31 landen meer dan 4.500 live communicatie momenten voor overheden, multinationals, wetenschappelijke verenigingen en NGO’s. Doordat MCI duizenden bezoekers per jaar naar Amsterdam weet aan te trekken, bieden ze werk voor lokale hotels, culturele – en historische locaties, restaurants en vele andere dienstverlenende en toeristische organisaties. Het beleid van MCI is om lokale producten en diensten te kopen en samen te werken met professionele partners in de metropoolregio Amsterdam.

De jury is tot haar keuze gekomen door de positieve rol die MCI vervult voor de economie van de stad en als ambassadeur van de hele metropoolregio Amsterdam.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!