Back Back Nieuws

M!CE & Business Travel Fair: Green, Lean & Mean

24 augustus 2009
Zakenreisvakblad M!CE Travel! organiseert voor het vierde achtereenvolgende jaar de
M!CE & Business Travel Fair. De beurs vindt plaats op 27 oktober a.s. in het Mövenpick Hotel Amsterdam City Centre en staat in het teken van Green, Lean & Mean.

Op het programma staan een beursvloer, workshops, plenaire sessies en een netwerkborrel. Exposanten op de beursvloer, specialisten op het gebied van MICE en zakenreizen uit binnen- en buitenland, zijn onder meer verkeersbureaus, airlines, hotelketens, evenementenbureaus, congres/vergaderlocaties, business travel agents, branche organisaties.

Niet te missen
De M!CE & Business Travel Fair bleek de afgelopen jaren zeer succesvol en heeft zich ontwikkeld tot het grootste mice evenement van Nederland en een niet te missen beurs voor alle professionals op het gebied van meetings, incentives, congressen, events en zakenreizen. Tijdens de vorige editie waren ruim 40 gespecialiseerde exposanten en bijna 400 bezoekers aanwezig.

Sprekers
Naast thematische workshops en presentaties van exposanten en branche organisaties kent het programma een aantal boeiende plenaire sessies. Gerenommeerde sprekers laten hierin hun licht schijnen op het dagthema. Zo spreekt Arnold Burlage (Telegraaf) over Smart Ticketing tijdens de open NATM bijeenkomst. Guy Bigwood, Sustainability Director bij MCI Group en expert en pionier op het gebied van Corporate Social Responsibility en Sustainability is een van de sprekers tijdens de afsluitende plenaire sessie. Zijn presentatie beslaat Sustainability in MICE & Business Travel Industry.

De dag wordt afgesloten met een netwerkborrel, aangeboden door Northern Ireland Tourist Board, hoofdsponsor van de M!CE & Business Travel Fair 2009.

Aanmelden
Geïnteresseerden kunnen zich via www.micetravel.tv/nl/m!ce-fair registreren voor de beurs. Leden van MPI, NATM en SITE en inkopers op het gebied van MICE en Zakenreizen hebben bij voorregistratie gratis toegang. Voor overige bezoekers en bij registratie op de dag zelf zijn de kosten € 30,-. Een ticket is inclusief catering.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!