Maximevents in actie voor Stichting HartekindMaximevents in actie voor Stichting Hartekind
Back Back Nieuws

Maximevents in actie voor Stichting Hartekind

19 november 2020

Omdat Sinterklaas weer in Nederland is, hebben Bakkerij Hessing en Stichting Hartekind een ambachtelijke chocoladeletter ontworpen. Met de aankoop van deze letter steun je niet alleen een familiebedrijf, maar ook noodzakelijk wetenschappelijk onderzoek naar hartafwijkingen bij kinderen.

Ieder jaar worden in Nederland 1.500 kinderen geboren met een aangeboren hartafwijking. De hartafwijking is zelfs de meest voorkomende aangeboren afwijking die er is. Het is doodsoorzaaknummer 1 bij kinderen onder de 15 jaar. Stichting Hartekind is het enige goede doel in Nederland dat zich uitsluitend inzet voor wetenschappelijk onderzoek naar aangeboren hartafwijkingen bij kinderen. Doelstellingen zijn betere overlevingskansen voor hartekinderen en het verbeteren van de dagelijkse kwaliteit van leven. Om deze actie tot een succes te maken kun je familie, vrienden, jezelf of je werknemers trakteren op zo’n ambachtelijke letter. Wees er snel bij! Ze zijn tot vrijdag 20 november via de webshop te bestellen.

Rustige periode nuttig besteden

Maxime van der Kraan, Maximevents: 'Voor vele freelancers, en dus ook voor mij, is het deze periode rustiger dan normaal. Waar ik vorig jaar niet wist waar ik mijn tijd vandaag moest halen, heeft corona mijn agenda deze maanden wat rustiger gemaakt. Ook niet verkeerd, even pas op de plaats en opnieuw uitvinden wie ik ben en waarvoor ik wil staan. Toen kwam ook het besef, dat ik deze tijd goed wilde besteden. Daarom zet ik mij belangeloos in voor de Chocoladeletter Actie van Stichting Hartekind. Het geeft me veel energie weer lekker organisatorisch bezig te zijn en daarnaast geeft het ook een goed gevoel om te mogen bijdragen aan deze prachtige stichting!' Bestellen kan ook via een persoonlijk bericht aan Maxime.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!