Maxime Verhagen zal Phoenix Award uitreikenMaxime Verhagen zal Phoenix Award uitreiken
Back Back Nieuws

Maxime Verhagen zal Phoenix Award uitreiken

10 januari 2020

Tijdens de 13e editie op 21 januari 2020 van de Big Improvement Day in het AFAS Circustheater in Den Haag wordt een nieuwe prijs uitgereikt, de Phoenix Award. Een prijs voor de ondernemer die na faillissement of grote tegenslag succesvol uit de as is herrezen. In de categorie bekende Nederlandse ondernemers zijn Jörgen Raymann, Addy van den Krommenacker en Hans Kazan genomineerd. Minder bekende ondernemers die kans maken op de prijs zijn Atilla Aytekin, Frank Krake en Patrick Avontuur.

Taboe doorbreken

Om het taboe op failliet gaan en tegenslagen in ondernemerschap te doorbreken en positiviteit en improvement in Nederland te stimuleren, is dit jaar de Phoenix Award in het leven geroepen. Tegenslag en in het ergste geval een faillissement kunnen er juist voor zorgen dat je als ondernemer sterker uit de strijd komt. Met de Phoenix Award worden ondernemers die een negatieve ontwikkeling om hebben weten te zetten in succes beloond.

Jury en uitreiking

Wie uiteindelijk de Phoenix Awards gaan winnen, wordt bepaald door een jury bestaande uit:
Maxime Verhagen (juryvoorzitter), Pieter Waasdorp (Ministerie van Economische Zaken en Klimaat), Hans de Boer (voorzitter VNO-NCW), Claudia Zuiderwijk (bestuursvoorzitter Kamer van Koophandel), Ralph van Dam (internetondernemer en auteur van Langs de Afgrond), Koos Tesselaar (Hemingway Corporate Finance), Robert van den Ham (content director De Ondernemer), en Jacqueline Zuidweg (directeur Zuidweg & Partners).

De Phoenix Awards zullen door juryvoorzitter Maxime Verhagen worden uitgereikt tijdens de Big Improvement Day op 21 januari in het AFAS Circustheater in Den Haag.

Over de Big Improvement Day

De Big Improvement Day is in 2008 door Ralph van Hessen opgezet vanuit de behoefte om positieve ontwikkelingen in Nederland te belichten en verder te brengen. Sindsdien komt de top van de overheid en het bedrijfsleven ieder jaar op de derde dinsdag van januari samen voor de meest positieve dag van het jaar. Tijdens de Big Improvement Day worden, naast de Phoenix Award, ook prijzen uitgereikt voor de meest positieve Nederlander, -BN’er en -overheidsinstelling.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!