Back Back Nieuws

'a matter of TASTE' organiseert candlelight dinner styled by Jeff Leatham

23 januari 2013
Nederlandse bloemen reizen de gehele wereld over. Iedereen houdt van bloemen, maar wereldberoemde sterren bellen toonaangevend bloemstylist Jeff Leatham voor het stylen van hun bloemen. Jeff Leatham is artistic director van de Four Seasons Hotel Group en gevestigd in George V in Parijs. Zijn motto is ‘making flowers sexy’. 

Voor zijn nieuwe televisieprogramma bracht hij een bezoek aan Nederlandse kwekers. Voor relaties en pers gaf hij een zeer speciaal candlelight dinner in het West-Indisch Huis te Amsterdam. Uiteraard werden de puntjes voor de styling van het diner door de meester zelf op de i gezet.

Bloemenzee
Duizenden speciale bloemen met exotische namen zoals de Pure Vanda Orchidee, Avalanche Roos, Cascade Cymbidium, Zentoo Chrysant en Red Naomi Roos werden bij het West- Indisch huis afgeleverd. Nadat de gehele locatie was omgetoverd in een prachtig gestylde bloemenzee ging het candlelight dinner van start. De Amsterdamse cateraar ‘a matter of TASTE’ serveerde de honderd aanwezige BN’ers en pers een speciaal op de avond afgestemd vier gangen menu.

Het West Indisch Huis en ‘a matter of TASTE’ kijken terug op een zeer geslaagde avond en een goede samenwerking met LM Flower Fashion die Jeff Leatham naar Nederland haalde. ‘De manier van werken die Jeff Leatham tijdens het diner liet zien is innovatief en in Nederland ongekend’, aldus de organisatie.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!