Back Back Nieuws

'a matter of TASTE' en Buck Models werken samen tijdens MPI NL Conference 2014

23 juni 2014
MPI NL Conference is een jaarlijkse inspiratiedag voor event- en meetingprofessionals. Eén van de MPI leden en sponsor van het evenement is de Amsterdamse cateraar ‘a matter of TASTE’. Het thema van de inspriatiedag is ‘Tickle your Senses’.

‘Als een van de weinigen bij MPI aangesloten cateraars begrijpen wij als geen ander dat de gasten vandaag  gekieteld en geprikkeld willen worden. Wij hebben ons voor de hapjes en drankjes laten inspireren door de huidige trends, onze buurt: de Haarlemmerstraat, ons enthousiaste team en Buck Models’, aldus Lisette de Jong, commercieel manager ‘a matter of TASTE’.

Geheim
A matter of TASTE en Buck Models weten door jarenlange samenwerking exact hoe zij gasten een buitengewone culinaire beleving kunnen bieden. ‘We gaan werken met tegenstellingen’, vertelt Mayke Niestadt, eigenaresse van Buck Models; ‘maar hoe, dat houden we nog even geheim.’

Het geheim achter de samenwerking tussen de twee partijen? Vertrouwen, passie, energie en bovendien een hoge dosis plezier. Het resultaat: een culinaire ervaringsreis, waar alle vijf de zintuigen op een bijzondere wijze worden geprikkeld.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!