Back Back Nieuws

Masterclass van Obsession Live Communication In CitySense

23 februari 2013
De Masterclass Making Sense(s) werd op 19 februari 2013 een zinvolle bijeenkomst waarbij zintuiglijke beleving voorop stond. Het decor was CitySense, een gloednieuwe locatie in het hart van Utrecht, waar op meerdere zintuigen wordt ingespeeld vanaf het moment van binnenkomst.

Tipje van de sluier
De middag startte met een presentatie door Sjef de Graauw, commercieel directeur van Obsession Live Communication, initiator van de Masterclasses. Een eerste tipje van de sluier werd door hem opgelicht: de rol van de zintuigen op beslissingen en emoties van jouw doelgroep. Met concrete voorbeelden werd het onderwerp voor alle aanwezigen haast letterlijk tastbaar.

Horen, ruiken en proeven
Na dit plenaire moment gaat de groep uiteen en start met drie workshops: horen, ruiken en proeven. Speak to Inspire vertelt de gasten aan de hand van een legendarische speech van Obama meer over de inhoud en opbouw van een appelerend verhaal, waarbij ook de uitwerking van lichaamstaal op het onderbewuste niet vergeten wordt. In de workshop ruiken, geleid door Geur Werkt, komen de deelnemers meer te weten over de vertaling van geur naar marketing en events. Afsluitend bezoekt iedereen de open keuken, waar twee chefs van Cuisine on Tour de gasten verrassen met een bijzonder gerecht dat aan meerdere zintuigen appelleert.

Samen beter worden
De middag werd afgesloten met een borrel. We kijken terug op een geslaagde en inspirerende Masterclass. Obsession Live Communication is alweer bezig met de ontwikkeling van een volgende editie. Sjef de Graauw: ‘De Masterclass biedt ons natuurlijk een platform om in contact te komen en blijven met onze relaties, maar bovenal is het een fantastische manier om samen beter te worden in ‘ons’ vak, en dat is iets waar we heilig in geloven!’.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!