Back Back Nieuws

Mary K Hotel wint Travellers' Choice Award

02 maart 2015
Mary K Hotel heeft bekend gemaakt dat zij door TripAdvisor is gekozen als winnaar in de categorie Beste Service in de Travellers’ Choice Awards 2015 voor hotels in Utrecht. Voor de 13e keer heeft TripAdvisor ’s werelds beste gelegenheden op een rij gezet gebaseerd op de miljoenen beoordelingen en meningen die in een jaar zijn verzameld van reizigers uit de hele wereld.  Er zijn winnaars geselecteerd in verschillende categorieën. De kenmerken van Travellers' Choice-winnaars zijn opvallende service, kwaliteit en waarde.

Eigenaresse Marijke Koks: ‘Ik vind het echt geweldig dat onze gasten hun beoordeling geven, hier kunnen we altijd van leren. De award voor de beste service is een kroon op ons werk die we aankomend jaar zeker weer proberen te realiseren’.

Bijdrage community
‘De TripAdvisor-community van miljoenen reizigers heeft ons geholpen bij het identificeren van de beste hotels ter wereld,’ zegt Barbara Messing, Chief Marketing Officer voor TripAdvisor. ‘De Travellers’ Choice-lijst met duizenden bekroonde gelegenheden over de wereld, vormt de perfecte inspiratie voor reizigers tijdens het plannen van hun reizen in 2015. Van weelderige luxehotels tot budgetvriendelijke B&B’s, degenen die op zoek zijn naar een accommodatie kunnen prijzen zoeken, vergelijken en boeken bij een Travellers’ Choice-gelegenheid op TripAdvisor, of elk ander hotel dat aan hun reisbehoeften voldoet.’   

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!