Martiniplaza Groningen nominatie ‘Beste congreslocatie van het jaar’Martiniplaza Groningen nominatie ‘Beste congreslocatie van het jaar’
Back Back Nieuws

Martiniplaza Groningen nominatie ‘Beste congreslocatie van het jaar’

12 oktober 2023

Met meer dan 500.000 bezoekers per jaar speelt Martiniplaza in Groningen een prominente rol in de Nederlandse evenementenwereld. Zowel de locatie als de passie en ervaring van de medewerkers bieden talloze mogelijkheden die Martiniplaza geschikt maken voor de meest uiteenlopende activiteiten, waaronder vergaderingen en congressen.

Nominatie beste congreslocatie

Martiniplaza werd in 2020 uitgeroepen tot 'Beste congreslocatie van het jaar' en won in 2021 en 2022 de titel 'Beste congreslocatie van het Noorden'. Dit jaar hoopt Martiniplaza wederom op de landelijke titel. Wie ervandoor gaat met de felbegeerde award is aan het publiek. Stemmen kan tot en met 31 december 2023. De winnaar wordt in januari 2024 bekendgemaakt door de organisatie van MEETINGS.

Over Martiniplaza als congreslocatie

Martiniplaza is al meer dan vijftig jaar een vertrouwde locatie voor nationale en internationale congressen. De multifunctionele locatie beschikt over vier plenaire zalen, meerdere foyers, veertien vergaderzalen en 15.000m2 aan evenementenhallen. Martiniplaza biedt ruimte aan groepen van 10 tot maximaal 10.000 personen. De combinatie van de congresfaciliteiten in Martiniplaza, het stadspark om de hoek en de levendige binnenstad met hotels op loopafstand zorgen voor een ultiem congresklimaat.

Kleine en grote congressen

Afgelopen jaar heeft Martiniplaza wekelijks congressen gehuisvest. Van eendaagse studentencongressen tot het grootste, meerdaagse congres van Nederland; het VNG Jaarcongres.

Kim van Schaijk van VNG Connect over het jaarcongres in Martiniplaza: ‘De voorbereidingen met Martiniplaza en de uitvoer verliepen in een woord fantastisch. Martiniplaza denkt proactief mee, niks is teveel en ze staan overal voor open. Gastvrijheid staat bij hen hoog in het vaandel. Al met al, een geweldige partner om mee samen te werken.’

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!