MartiniPlaza Groningen genomineerd: ‘Beste congreslocatie'MartiniPlaza Groningen genomineerd: ‘Beste congreslocatie'
Back Back Nieuws

MartiniPlaza Groningen genomineerd: ‘Beste congreslocatie'

24 november 2022

MartiniPlaza Groningen won eerder de titel congreslocatie van het jaar 2020, zo ook de titel congreslocatie van Noord-Nederland 2021 en is dit jaar genomineerd voor de titel ‘Beste congreslocatie van het jaar 2022’’. Het is aan het publiek om te kiezen wie er vandoor gaat met de felbegeerde award. De winnaar wordt in januari 2023 bekendgemaakt.

Vijftig jaar 

MartiniPlaza is al vijftig jaar een vertrouwde locatie voor nationale en internationale congressen. De multifunctionele locatie beschikt over vier plenaire zalen, stijlvolle foyers en meer dan twintig aparte ruimtes voor subsessies en exposities. MartiniPlaza biedt ruimte aan groepen van 10 tot maximaal 10.000 personen. De combinatie van de congresfaciliteiten in MartiniPlaza, het stadspark om de hoek en de levendige binnenstad met hotels op loopafstand zorgen voor een ultiem congresklimaat. 

De Meeting Awards

De MEETINGS Awards zijn publieksprijzen voor locaties en bedrijven in de Meetings, Incentives, Conferences en Exhibitions (MICE) sector. De titel wordt sinds 2006 jaarlijks uitgereikt door het platform onder de naam MEETINGS Awards. Het publiek kan tot en met 31 december 2022 stemmen op de genomineerden voor de beste congreslocatie.  

Stemmen kan tot en met 31 december 2022

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!