Back Back Nieuws

MarryWise lanceert The Wedding Experience 2007

06 februari 2007
The Wedding Experience, zo heet het huwelijksevenement dat MarryWise op zaterdag 24 maart houdt in Heavy Studios Holland in Hilversum. Voor € 125,- per persoon wordt de toekomstige bruid en bruidegom van 17.00 uur tot 01.00 uur in de watten gelegd en ondergedompeld in een heuse wedding experience.

Als professional in de trouwmarkt, is men - als exposant of als bezoeker - wel bekend met de traditionele trouwbeurs. Toekomstige bruidsparen bezoeken massaal allerlei standjes van exposanten. Flyers, trouwalbums, DVD’s, bruidsmode, auto’s, bedankjes enzovoort dienen als voorbeeld. Een bruidspaar bewijzen hoe professioneel en “onzichtbaar” men te werk gaat tijdens de huwelijksdag, is praktisch onmogelijk.

Toekomstige bruidsparen in het hogere segment (hoogopgeleiden, expats en stellen
die in het buitenland wonen maar in Nederland en of België willen trouwen), schitteren door hun afwezigheid op dit soort beurzen. Door tijdgebrek maar zeker ook omdat deze doelgroep weinig of geen zin heeft een beurs te bezoeken.

Er is duidelijk behoefte aan een vernieuwende vorm van presentatie. Een interactief
platform waarbij aan het hoge verwachtingspatroon van deze kritische doelgroep
wordt voldaan. Zij willen entertained worden en een wedding beleven. The Wedding
Experience is daarop volgens MarryWise hét antwoord.

The Wedding Experience is een inspirerend event waarbij toekomstige bruidsparen tijdens een avondvullend programma als huwelijksgast een wedding-in-progress kunnen ervaren. Elk facet van een wedding komt aan bod: van uitnodiging tot en met het bedankje. De gasten worden geheel in stijl in de watten gelegd beginnende met een huwelijksceremonie tot en met een uitgebreid dinner & dance party, overgoten met bijzonder entertainment en live muziek (van onder andere jazz duo Stanley van Doorn & Boni Li-A-Sam en DJ Stefan Thomas). Het event wordt door het team van MarryWise in goede banen geleid.

Het event wordt geregistreerd door weddingfotograaf Tertius Oosthuyzen van Reflexx Reportages en het videoteam van A Beautiful Day. Tijdens het feest wordt een compilatie van zowel foto- als videobeelden op grote schermen vertoond. De locatie, Heavy Studios Holland in Hilversum leent zich uitstekend voor The Wedding Experience. Beeldend kunstenaar Ans Bakker en bloemstylist Albert van Fessem (Bloemwerk) zullen samen met MarryWise de studio omtoveren tot een bijzondere trouw- en feestlocatie. The Wedding Lounge neemt de inrichting voor haar rekening.

Dit unieke event wordt gepresenteerd door actrice Ellemijn Veldhuijzen van Zanten, momenteel te zien als jurylid van BNN’s Lama Gezocht. Ellemijn zal voor deze speciale gelegenheid in de huid kruipen van Master of Ceremonies. Het bruidspaar is SBS6/Net 5 TV-babe Celine Huysmans en Romano Toscano. De bruid zal gekleed worden door Wedding Dresses by Jean Paul Robert.

Entréekaarten zijn uitsluitend verkrijgbaar via MarryWise en bedragen €125,00 per persoon (inclusief 19% btw en reserveringskosten). Hapjes, drankjes, een uitgebreid diner, bruidstaart, champagne, live muziek en bijzonder entertainment, een aantal unieke verrassingen en natuurlijk een geweldig dansfeest als afsluiter van The Wedding Experience, zijn in de prijs begrepen.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!