Back Back Nieuws

Marriot brengt vernieuwde Preference Plus

22 april 2008
Het Renaissance Amsterdam Hotel en het Amsterdam Marriott Hotel hebben hun afzonderlijke loyaliteitsprogramma’s Preference Plus van Marriott International in een gezamenlijk programma geïntegreerd. De vernieuwde versie van Preference Plus is speciaal ontwikkeld voor office managers, management assistants en event managers van bedrijven en organisaties die regelmatig kamers en/of zalen reserveren in één van de Marriott vestigingen in Amsterdam.

Boekers van zowel het Renaissance Amsterdam Hotel en het Amsterdam Marriott Hotel kunnen kosteloos lid worden, wanneer zij een overnachting en/of zalen reserveren bij het Amsterdam Marriott Hotel en/of het Renaissance Amsterdam Hotel. Met een persoonlijke Preference Plus-nummer spaart de deelnemer voor punten die verzilverd kunnen worden voor vele leuke extra’s, zoals een diner in het vernieuwde steakrestaurant Quoy van het Amsterdam Marriott Hotel of een overnachting in één van de vele Marriott hotels in Europa.

Cluster director of sales, Maya Schot: “Door het vernieuwde Preference Plus-programma te clusteren kunnen leden nu sneller punten sparen én nog meer profiteren van hotelgerelateerde diensten, informatie en voordelen. Het idee achter ditgezamenlijke initiatief is dan ook gericht op het behouden van de bestaande boekers voor beide hotels en daarnaast het vergroten van het Preference Plus-netwerk.”

Naast de hotelgerelateerde items zijn er nog vele andere leuke extra’s en aanbiedingen die de Marriott hotels aanbieden via de speciale Preference Plus-website: www.preference-plus.net . Om lid te worden van het Preference Plus-programma hoeven boekers alleen maar een aanmeldingsformulier in te vullen. Deze is op te vragen bij de Preference Plus Coördinator Mirjam Rietveld op telefoonnummer: 020-5512021.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!