Back Back Nieuws

Marktplaats komt met Koninginnedagactie

12 april 2012
Marktplaats, de grootste advertentiesite van Nederland, schakelde BrandBase in om een online campagne rond Koninginnedag te ontwikkelen. De campagne wordt ondersteund met banners en een radiocommercial.

 

Koninginnedagpakket

Voor de Koninginnedagactie heeft BrandBase het Marktplaats Koninginnedagpakket bedacht en geproduceerd in samenwerking met BrandPremiums, dochteronderneming van BrandBase. Het Koninginnedagpakket bestaat uit een gezellig verkoopkleedje met je eigen naam of tekst erop en een A4 vel met verschillende maten prijsstickers.

 

Actie nu al succesvol

Het pakket kan worden verkregen door een bestelling te plaatsen op www.marktplaats.nl/koninginnedag. Er worden 10 dagen lang iedere dag 1.000 Koninginnedagpakketten gratis uitgegeven. Het kleedje is na Koninginnedag ook nog te gebruiken, bijvoorbeeld als picknickkleedje. De actie is net van start gegaan en door het grote succes zijn de 1.000 pakketten iedere ochtend al vroeg weg.

 

Rondkijken naar koopjes

De visie van BrandBase dat je als merk niet alleen maar moet beweren, maar vooral ook moet bewijzen sprak Marktplaats erg aan. Evenals de creatieve voorstellen in verrassende middelen. Maaike Bakker, Marketing Communicatie Manager bij Marktplaats: ‘Marktplaats is onlosmakelijk verbonden met het gevoel van Koninginnedag: gezellig rondkijken naar koopjes, het fijne gevoel als je vindt wat je zoekt en de leuke verrassingen die je onderweg tegenkomt. Dat gevoel wilden we terug laten komen in deze campagne en daarin is BrandBase volgens ons geslaagd.’

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!