Back Back Nieuws

Marketing & Sales team Ahoy Rotterdam breidt uit

24 april 2015
Op de foto: Arian Schelling & Arnaud Hordijk

Ahoy Rotterdam is verheugd met de versterking van het eigen Marketing & Sales team. Arnaud Hordijk werd onlangs aangetrokken als Projectmanager en Arian Schelling start 1 april als Manager Sales & New Business.

Arnaud
Arnaud Hordijk is in zijn functie verantwoordelijk voor het beheer van diverse opdrachtgevers en de operationele zaken rondom uiteenlopende evenementen die binnen het multifunctionele Ahoy Rotterdam mogelijk zijn.

Met de aanstelling van Arnaud in het commerciële & operationele team verzekert Ahoy Rotterdam zich van een professionele en ervaren eventprofessional. Hij is voor zijn aanstelling jaren werkzaam geweest als Account- & Event Manager bij de locaties van Stage Entertainment Nederland, waaronder het AFAS Circustheater. Daarnaast was hij betrokken bij uiteenlopende projecten van Stage Entertainment, en bij diverse projecten namens het Nationaal Comité Inhuldiging.

Arian
Met de komst van het nieuwe internationale congrescentrum in 2019 breidt het Salesteam van Ahoy uit met Arian Schelling. Arian is geen onbekende in Ahoy, hij was voorheen Accountmanager van de grote maritieme vakbeurs Europort, die komend jaar van 3 t/m 6 november plaats vindt in Ahoy Rotterdam en waarvan Ahoy zelf organisator is. Arian Schelling: 'Het nieuwe internationale congrescentrum biedt zoveel kansen en mogelijkheden. Ik sta te popelen om aan de slag te gaan.'

Klaar voor de toekomst
Peter van der Veer, directeur van Ahoy Rotterdam zegt: 'Met de komst van Arnaud en versterking van Arian op onze afdeling is Ahoy klaar voor de toekomst. Het gaat goed met Ahoy en met de komst van het nieuwe internationale congrescentrum in 2019 zullen we blijven investeren in goede mensen. Arian is een eerste aanwinst voor het salesteam en het ziet er naar uit dat we de komende jaren zullen blijven uitbreiden.'

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!