Mark Tuitert en Jip Samhoud sprekers op Event 17 Mark Tuitert en Jip Samhoud sprekers op Event 17
Back Back Nieuws

Mark Tuitert en Jip Samhoud sprekers op Event 17

28 maart 2017

Mark Tuitert en Jip Samhoud zijn als laatste sprekers toegevoegd aan het inhoudelijke programma van Event 17. Hiermee biedt Event 17 een gedegen programma met inspirerende, innovatieve en eigentijdse sprekers. Verspreid over twee dagen worden er verschillende keynote sessies en workshops gehouden.

Keynotes

Maarten Hogenhuis, partner en producent van Xsaga, trapt op woensdag 12 april af met 10 tips waarom je ‘live’ als marketingtool moet toepassen en hoe je dit succesvol doet. Jordi van de Bovenkamp, creative director bij reclamebureau Boomerang Create,volgt met zijn keynote sessie over (social) content en het creëren ervan.

Donderdag 13 april start Olympisch kampioen Mark Tuitert met een keynote sessie: ‘Zonder strijd geen overwinning’. Christian Kromme, futuroloog, laat zien welke technologische trends de evenementenmarkt op zijn kop gaan zetten. En benieuwd naar de ontwikkelingen op het gebied van Virtual Reality, wat je hier zelf mee kunt en hoe je hier met je evenement op kunt inspelen? Jip Samhoud vertelt je er alles over in zijn keynote sessie.  

Workshops

Paul van der Wal, directeur en oprichter van het NIDAP trapt op woensdag 12 april de workshops af. Vergelijk je eigen business met die van 220 ondervraagde Event Professionals. Waar sta jij en ben jij klaar voor de toekomst? Roel Frissen & RuudJanssen laten in een 90 minuten durende workshop, bezoekers kennismaken met de Event-design methodologie.

Donderdag 13 april, de tweede dag van event 17, laat Jouri Schoemaker, Nederlands kampioen pitchen, in een interactieve sessie zien hoe je tot een ijzersterke pitch komt. Wenda Kielstra, oprichtster en mede-eigenaar bij Consumatics, onthult met wetenschappelijke onderzoeken de kern van beleving en Bas Hoogland, voormalig commercieel directeur van Landal GreenParks, laat zien hoe hostmanship wordt ingezet om het verschil te kunnen maken met klantvriendelijkheid.

Kijk op www.event.nl/programma voor meer informatie en de tijden van de verschillende sessies. Voor een aantal sessies zijn de plaatsen beperkt en dien je vooraf in te schrijven. Voor de overige sessies kan 1 uur voor aanvang een entreekaart worden opgehaald in de Content Village, achterin op de beursvloer.

Je bent welkom op onze stand

Event 17, de grootste nationale vakbeurs voor professionals in de evenementenbranche, vindt plaats op woensdag 12 en donderdag 13 april 2017 in de Jaarbeurs. Event 17 is ook te volgen op facebook, twitter en Linkedin. Ook High Profile Events is natuurlijk aanwezig. Bezoek ons op stand D073.

 

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.359 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.359 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!