Back Back Nieuws

Marjolein van der Wilk: 'Nieuw leven inblazen bij oude werkgever'

04 juli 2013
Marjolein van der Wilk wist al jong dat haar passie in de evenementenbranche lag. Het viel haar als startende marketeer door hard werken mee om in de evenementen aan de slag te komen.’ Hierdoor heb ik gemerkt dat het onderhouden van je netwerk veel meer oplevert als droog solliciteren’.

De kans die zij kreeg bij Trends for Rent/BloemBloem kwam niet uit de lucht vallen. Na een aantal jaar hard werken naast haar studie maakte ze veel mee binnen het bedrijf. De eerste grote veranderingen vonden plaats na de overname van Anton van Baalen door BloemBloem, waar zij bij eerstgenoemde werkte als Assistent Projectmanager. ‘In dit jaar ronde ik mijn studie Toerisme en Recreatie af en ben ik begonnen aan de opleiding Vrijetijdsmanagement in Breda. Naast mijn studie werkte ik vooral in de binderij en op- en afbouw van evenementen’. Later in 2009 verhuisde BloemBloem naar Trends for Rent in Hoofddorp waar de samenwerking tussen de twee bedrijven concreet werd.

Werkervaring
Na het HBO deed ze onder andere werkervaring op bij Duynisveld events en Arjan van Dijk. ‘Beide bedrijven vormden een mooie leerschool voor mij als  eventmarketeer’. Ondertussen was ook de verhuizing afgerond van Trends for Rent/BloemBloem naar Oosterhout. Door de intrek in het bedrijfspand van Arjan van Dijk kon ze in april eenvoudig de overstap maken naar de marketing afdeling van Trends for Rent/BloemBloem.

‘De cirkel is rond en ik geniet van de uitdaging die nu ligt in het opzetten van aansprekende campagnes rondom dit groeiende bedrijf. Inmiddels zijn de vernieuwde websites en de webshop al actief. Alle lezers van Events.nl nodig ik dan ook van harte uit om eens een kijkje te nemen in ons digitale assortiment,’ aldus Marjolein.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!