Maritime Industry verplaatst naar 18, 19 en 20 mei 2021 Maritime Industry verplaatst naar 18, 19 en 20 mei 2021
Back Back Nieuws

Maritime Industry verplaatst naar 18, 19 en 20 mei 2021

14 september 2020

De komende editie van Maritime Industry wordt verplaatst naar 18, 19 en 20 mei 2021 in Evenementenhal Gorinchem. Een eerdere verplaatsing naar 13, 14 en 15 oktober 2020 is hiermee komen te vervallen. ‘De Nederlandse overheid heeft nog géén verdere beperkende maatregelen opgelegd met betrekking tot het organiseren van beurzen. Ook wij waren zelf overtuigd dat de beurs door kon gaan, maar het sentiment onder exposanten is in de afgelopen periode veranderd. We luisteren naar onze exposanten en hebben besloten de zestiende editie van Maritime Industry opnieuw te verplaatsen’, zegt Bianca van Grinsven namens Maritime Industry.

Inspanningen verdubbeld

Om Maritime Industry mogelijk te maken ten tijde van de Covid-19-pandemie had Easyfairs haar inspanningen en maatregelen verdubbeld, volledig in lijn met alle gezondheids- en veiligheidsrichtlijnen. Alle denkbare protocollen stonden klaar om de maritieme sector op een veilige en verantwoorde manier bij elkaar te brengen.

Veranderend sentiment

‘Sinds de persconferentie van 18 augustus 2020 kregen wij steeds meer vragen van exposanten en bezoekers omtrent de haalbaarheid van de fysieke vakbeurs in Evenementenhal Gorinchem. Door het veranderende sentiment onder exposanten, zijn wij opnieuw in beraad gegaan met alle betrokken partijen. Dit heeft ons doen besluiten dat we deze editie opnieuw verplaatsen. Uiteraard betreuren wij dit besluit enorm, zeker gezien de flinke impact voor de deelnemende en aanverwante partijen met al de voorbereidingen en in gang gezette zaken, maar het is op dit moment wel het enige juiste besluit’, aldus Bianca van Grinsven namens Maritime Industry.

Zestiende editie

De zestiende editie van de vakbeurs zal zoals gebruikelijk in Evenementenhal Gorinchem plaatsvinden op 18, 19 en 20 mei 2021. ‘We nemen de komende periode contact op met alle exposanten en betrokken partijen en doen er alles aan om de verplaatsing zo soepel mogelijk te laten verlopen. We kijken met veel enthousiasme uit naar de editie in mei 2021’, aldus van Grinsven.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!