Back Back Nieuws

MARCOM13, Playground for Venues

07 juni 2013
De zware crisis van de afgelopen jaren heeft de locatieprofessionals binnen de evenementenbranche veel wijsheid gebracht. Onder de noemer Locatieplatform bundelen 8 toonaangevende locaties hun krachten en kennis onder 1 dak(B112). De volgende 8 locaties van dit platform zijn op MARCOM 2013 vertegenwoordigd; OCEANDIVA, NBC Congrescentrum, Het Concertgebouw, Hart van Holland, SS Rotterdam, Van Nelle Ontwerpfabriek, Rijtuigenloods en Madurodam.

Het Locatieplatform
Roger Schreurs van Loco Enzo, initiatiefnemer en voorzitter van Het Locatieplatform Nederland: ‘Een club zonder statuten, opgericht in 2003, zonder algemene voorwaarden en zonder verplichtingen. Met recht een kennisclub met 3 doelstellingen; 5 keer per jaar elkaar treffen om elkaar te helpen, elkaar slimmer te maken en kennis uit te wisselen. Het Locatieplatform is een netwerk van 19 toonaangevende locaties in Nederland.’

‘Bij MARCOM 2013 treffen de bezoekers een gastvrije en informele stand, om te netwerken, om creatieve inspiratie op te doen, om het glas te heffen en om eens kennis te maken met deze bijzondere locatiehouders. Het succes heeft zich al bewezen tijdens de evenementenbeurs Event13 in Utrecht. Als je een prijs kon winnen voor de drukste stand op deze beurs, dan hadden wij deze gewonnen’, vertelt Roger Schreurs.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!