Back Back Nieuws

Marathon warming-up tijdens Rotterdam Marathon Sport Expo

08 april 2013
De 33e editie van de Marathon Sport Expo vindt plaats in het Beurs-World Trade Center op vrijdag 12 en zaterdag 13 april. Deze hardloopbeurs vormt het kloppend hart van de ABN AMRO Marathon Rotterdam. Naast het ophalen van de marathon startbewijzen biedt de Expo alles op gebied van hardlopen en lifestyle, zowel voor de professionele als de recreatieve hardloper, man of vrouw. Het diverse exposantenaanbod en de vele acties en activiteiten maken de Marathon Sport Expo aantrekkelijk voor een breed publiek.

Activiteiten
Bezoekers kunnen zich laten adviseren over o.a. goede compressiekousen, de juiste schoenen en zolen, het aanbrengen van sporttape en de medische conditie. Zo is er de mogelijkheid om de body-mass index (BMI) te berekenen bij de gezondheidskiosk en kan er ieder uur worden meegedaan aan korte sportieve workout sessies. Verder kan er informatie worden ingewonnen over andere marathons, zowel binnen als buiten Europa. Uiteraard gelden er aanbiedingen voor verschillende hardloopcollecties en kan er op het bordes van Beurs-WTC worden genoten van muziek gedraaid door een DJ.

Pasta
Op zaterdagavond 13 april wordt er op de Marathon Sport Expo tijdens de Pastaparty een onbeperkt pastabuffet geserveerd. Hierbij krijgen de gasten ook toegang tot de Townhall Room van het Beurs-World Trade Center. Deze ruimte biedt een schitterend uitzicht over Rotterdam en over een groot deel van het marathonparcours. Ook bij de horecapunten op de beursvloer zijn pasta en andere versnaperingen te verkrijgen.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!