Back Back Nieuws

Mansveld jubileumcadeau naar goed doel

26 juni 2012
Ter gelegenheid van het 50-jarig jubileum van het bedrijf Mansveld hebben de personeelsverenigingen van Mansveld Projecten & Services en Mansveld Expotech onlangs een cheque ter waarde van 2.000 euro aangeboden aan het Ronald McDonald Huis in Veldhoven voor de aanschaf van een professionele Miele wasdroger.

 

Gulle giften

Voor Wendy van den Akker-Kiers, manager van het Ronald Mc Donald Huis in Veldhoven, is de naam Mansveld geen onbekende. ‘Ik draag de familie Mansveld een bijzonder warm hart toe. Negen jaar geleden hebben zij aan de wieg gestaan van de totstandkoming van deze vestiging. Mede door hun gulle giften door de jaren heen is het Ronald Mc Donald Huis in Veldhoven een prachtig onderkomen geworden waar ouders, broertjes en zusjes logeren van zieke kinderen die worden behandeld in het nabij gelegen Máxima Medisch Centrum.’

 

Jubileumcadeau

‘Met deze gift kunnen wij onze professionele droger, die recentelijk is stuk gegaan, vervangen. Ik wil Mansveld dan ook hartelijk bedanken voor dit gebaar.’ Deze cheque is het jubileumcadeau van het personeel van Mansveld Projecten & Services en Mansveld Expotech aan Ruud Mansveld, directeur/eigenaar.

 

50-jarig jubileum

Mansveld Projecten & Services en Mansveld Expotech vieren dit jaar hun 50-jarig jubileum als Mansveld. Het bedrijf startte in 1962 als kleine elektrotechnisch installateur. In de loop der jaren is Mansveld uitgegroeid tot een toonaangevend bedrijf op het gebied van elektrotechniek, communicatietechniek, beveiliging en expo-installaties. Het bedrijf heeft bijna 300 medewerkers in dienst.

 

Ondernemersgeest

Ruud Mansveld, directeur/eigenaar van Mansveld Projecten & Services en Mansveld Expotech, is er trots op. Hij nam op 35-jarige leeftijd, de algemene leiding van het bedrijf over van zijn vader Toon Mansveld, oprichter van het bedrijf. Hij heeft de ondernemersgeest van zijn vader duidelijk meegekregen.

 

Landelijke dekking

Door groei van het eigen bedrijf, door enkele overnames en door een landelijke dekking vanuit 3 regionale vestigingen in Amsterdam, Eindhoven en Maastricht, is Mansveld nu één van de grootste technisch installateurs van Brabant. Op het gebied van expo-installaties is het bedrijf zelfs, mede door de overname van Expotech in 2009, de grootste van Nederland. 

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!